Novosti

06Apr
06Apr

Uskršnja idila u vašem domu

Objavljeno u Novosti od Denis Ivančić
Ako ste kao mi, nije vam potreban posebni poticaj da izmijenite izgled i dodate svježi dekor vašem domu. Ali ipak ne postoji bolja prilika od Uskrsa za korištenje najveselijih boja i ukrasa koji neće biti ograničeni samo na dječju sobu.

30Mar
30Mar

S veseljem vam predstavljamo novu kolekciju u našoj ponudi – Culti Milano. Već više od 30 godina, Culti Milano je na misiji parfimiranja doma stvarajući mirisna sjećanja i nova osjetilna iskustva, a sve je počelo od njihovog izuma difuzora sa štapićima od ratana koji su na inovativan način promijenili poimanje korištenja mirisa. Od te nove culture okruženja u domu upravo i dolazi naziv Culti.

09Nov
09Nov

HOME božićna čarolija

Objavljeno u Novosti od Denis Ivančić
Božićni blagdani nam se bliže, a s njima se popunjavaju i naše police s najljepšim originalnim božićnim asortimanom. Bez obzira na to volimo li u domu minimalizam ili uživamo u velikom broju detalja, u vrijeme blagdana svi na sebi omiljeni način izmjenjujemo svoje životne prostore kako bi ih prilagodili potrebama i atmosferi Božića.

01Aug
01Aug

Mali detalji čine cjelovite prostore

Objavljeno u Novosti od Denis Ivančić
Prilikom uređenja interijera najčešće se usredotočujemo na veće komade namještaja, no ne smijemo zaboraviti dekorativne predmete koji imaju snažan učinak na finalni izgled i osjećaj prostora. Iako ih karakteriziraju nešto manje dimenzije, glavni su elementi u stvaranju atmosfere i otkrivanju karaktera osoba koje žive u domu.

19Jul
19Jul

SJEDEĆE GARNITURE ZA ODMOR NA OTVORENOM

Objavljeno u Novosti od Denis Ivančić
Toplo vrijeme i dugi dani u ljeti nas pozivaju da svoje slobodno vrijeme provedemo na otvorenom. Za pravo ljetno uživanje nije potrebno prijeći kilometre do prekrasnih plaža i ugodnih barova koji krase našu obalu. Uz malo mašte i pokoji pomno odabrani komad namještaja, glavno mjesto za okupljanje prijatelja i obitelji ovoga ljeta može postati upravo vaš vrt.

09May
09May

Dnevni boravak jedna je od glavnih prostorija u vašem domu, pa je tako bitno da se u njemu osjećate ugodno, a da njegov ambijent poziva na odmor kako bi se i vaši gosti osjećali dobrodošli.

01Apr
01Apr

Uskrs je blagdan ponovnog rađanja i simbol proljeća kojeg krase sunčani dani i raznolikost boja procvalog cvijeća.

18Mar
18Mar

Ukoliko ste u potrazi za vrtnim namještajem kako bi opremili okućnicu, vilu za odmor ili apartman, za Vas imamo odlične vijesti- otvorili smo novi salon za vrtni namještaj Home Garden u Poreču.

18Feb
18Feb

Ako tražite nešto za dekoraciju doma, istovremeno estetski ugodno i praktično, zavirite u našu ponudu vaza i umjetnog cvijeća, zasigurno ćete pronaći više od jedne kombinacije koja će zadovoljiti vaše potrebe.

11Feb
11Feb

Iako se veća pažnja postavljanju i dekoriranju stola pridaje za vrijeme blagdana ili drugih posebnih prigoda, to ne mora biti tako. Uz podmetače i pribor za jelo iz našeg asortimana, svaki dan može biti posebna prilika i uživanje u zajedničkim trenutcima.
Kreirano u
Postavi rastućim redosljedom
po stranici

Artikli 11 za 20 od 248 ukupno