Imate definirani budžet koji ne biste smjeli prekoračiti tijekom uređenja interijera vašeg doma? Ne brinite. Više ne morate kupovati glomazni i skupocjeni namještaj, danas vam na raspolaganju stoji komadni namještaj popularne trgovine Home by Ciss.

Odlučite se za jedinstvene komode i ormariće od drveta koji će se svojim izgledom i dizajnom savršeno uklopiti u uređenje vašeg dnevnog boravka, hodnika ili blagovaonice. S obzirom na to da ormarići mogu poslužiti i kao kutak za šminkanje, trebat će vam stolica i ogledalo. Pogledajte veliku ponudu komadnog namještaja popularne Home by Ciss trgovine i odaberite nešto po svom ukusu.

Cvijeće pridonosi ugođaju i toplini svakog doma. Nabavite retro stalke za cvijeće u obliku kolica. Ako ste nešto „moderniji“ tip osobe, tu je obični crni stalci za cvijeće s nožicama.

Ako još uvijek težite profinjenosti i kreativnom uređenju interijera, razmislite i o ostalom komadnom namještaju kao što su vješalice različitih oblika i dizajna, taburei, ukrasni stakleni ili drveni stolovi i sl.

Obogatite vaš životni prostor jedinstvenim komadnim namještajem po vašoj mjeri i ukusu! Čekamo vas u Home by Ciss trgovini u Zagrebu!