Novosti

03Jul
03Jul

Ljeto predstavlja guštanje, sunčanje, opuštenost i romantičnost, a kako ne biste trebali predugo čekati da Vas u potpunosti obuzme taj ugođaj dok čekate bijeg na obalu, zašto ne biste svoju kontinentalnu rezidenciju dekorirali morskim motivima i tako stvorili svoju vlastitu mediteransku oazu?

26Jun
26Jun

Već imate prekrasan vrt za opuštanje, ali osjećate da nešto nedostaje? No ipak niste sigurni nedostaju li boje, teksture, kontrast ili uravnoteženost cjelokupnog prostora? Ili možda nedostaje Vaš stil i karakter? Ne brinite, s Home by Ciss detaljima sredit ćemo Vaš vanjski prostor koji će postati mjesto za uživanje, a ne za traženje nedostataka!

19Jun
19Jun

 

Ljeto je najdraže doba mnogima – zašto ne biste dio te morske atmosfere koju jedva čekate, unijeli i u svoj dom? Dovoljno Vam je samo malo mašte i kreativnosti te prekrasan Home by Ciss morski asortiman kojim ćete svoj dom transformirati u pravi mali ljetnikovac pa period do godišnjeg odmora neće presporo prolaziti!

12Jun
12Jun

Ugostiti obitelj i prijatelje danas predstavlja plemenitu aktivnost koja ispunjava najviše zahtjeve gostoprimstva, topline i ugodne atmosfere. No, iako je Vaša ponuda domaćih jela, najukusnijih receptura i nježnih nijansa vina uvijek na prvom mjestu ljestvice organiziranja obiteljskih i prijateljskih domjenaka, jednako tako je važno dekoriranje i aranžiranje stola kod kojeg, osim prekrasnih dizajnerskih elemenata čija je glavna svrha podizanje ljepote okruženja i estetike, važnu ulogu ima i samo posuđe. Home by Ciss u svojoj ponudi ima savršene detalje i dekoracije, te odličnu ponudu vrhunskog posuđa i pribora za jelo!

05Jun
05Jun

Nećemo se zavaravati – detalji čine prostor. Oni ga obogaćuju na uistinu poseban način, podižući atraktivnost, ljepotu dizajna, boja i tekstura, kao i same arhitekture, na novu razinu. Prepustite se uređenju interijera Vašega doma i detaljima naglasite moderni minimalizam koji je izrazito popularan ove sezone!

28May
28May

Vaša zona komfora na otvorenom

Objavljeno u Novosti od Home by Ciss

Zona komfora najčešće predstavlja udobni kutak i Vaša četiri zida. No, znate li da možete  stvoriti takvu zonu i na otvorenom? Vjerujte nam, tako će Vam guštanje biti još draže!

Zamislite zonu komfora koja Vas umiruje. Zamislite te boje, obrise i teksture, način na koji se sve više opuštate i samo uživate u trenucima vlastitog mira. Sada sve to zamislite i dodajte vjetar koji nježno miluje Vaše tijelo, miris cvijeća i tek pokošene trave, dok u daljini čujete pokoje blago udaranje grane o granu. Upravo to Vam nudi Home by Ciss.

22May
22May

Boje igraju veliku ulogu u Vašem interijeru – one mogu postići prostranost i ljepotu te u potpunosti podignuti sami dojam prostorije u kojoj se nalazite. Tako je paleta pastelnih i nježnih nijansa pun pogodak za stvaranje posebne aure prostorije – pogotovo ako se odlučite za nježne nijanse lila boje.

14May
14May

Kako je prekrasno vrijeme izmamilo sve ljubitelje proljeća izvan kuća, vjerujemo da ste sada zauzeti s raznoraznim idejama i vizualizacijama kako još više uljepšati i preurediti Vaš eksterijer. Nekako je uvijek najteže početi, zar ne? Home by Ciss Vam ovaj put donosi ideje cjelokupnog postupka preuređenja – od malih koraka sa smještanjem velikih komadnih namještaja do sitnih detalja koji su možda sitni, ali svakako doprinose cjelokupnom dizajnu!

06May
06May

Proljetna idila uz Home by Ciss

Objavljeno u Novosti od Denis Ivančić

DIY svijet ili kako bi mi rekli male kućne radinosti, nude prekrasne realizacije i kreacije maštovitih ideja koje cijeli dom pretvore u pravu malu proljetnu idilu. Raznorazno cvijeće u zanimljivim teglama ili u kombinaciji s idiličnim pozadinama, pomno odabrane skulpture jedinstvenih dizajna i boje koje se odlično uravnotežuju sa samim okruženjem – kako biste stvorili upravo tu proljetnu idilu u svojem vrtu ili na balkonu, Home by Ciss Vam donosi nekoliko ideja kojima ćete uspješno realizirati predivan kutak za ove tople dane! I naravno, naglasak je na Vašim idejama i realizaciji igre boja, tekstura, uzoraka i dizajna.

30Apr
30Apr

Spoj prirode i modernih detalja

Objavljeno u Novosti od Denis Ivančić

Ljepota prirode funkcionira na zaista zanimljiv način – istaknutim bojama i nevjerojatnim rasporedom svake latice, lista i stabljike. Zaista ne treba puno kako bi njene glavne komponente došle do izražaja. No, iako se često vjeruje kako priroda najviše odgovara rustikalnom stilu i njegovanju, moderni twist u kombinaciji s prirodnim ljepotama tvori nešto zaista posebno – fantastičan spoj modernih trendova i elegancije prirode.

Kreirano u
Postavi rastućim redosljedom
po stranici

Artikli 91 za 100 od 250 ukupno