Novosti

16Jan
16Jan

Obogatite vaš životni prostor jedinstvenim komadnim namještajem po vašoj mjeri i ukusu! Čekamo vas u Home by Ciss trgovini u Zagrebu!


09Jan
09Jan

Millefiori mirisi predstavljaju čaroliju za sva osjetila; savršenu harmoniju mirisa koji dugo ostaje u zraku. Riječ je o svježim i privlačnim mirisima koji osim za osvježavanje prostora služe i kao stilski dodatak.


01Jan
01Jan

Home by Ciss priprema veliko iznenađenje. Pronađite ukrase iz zimske kolekcije snižene do čak 50%! Po najpovoljnijim cijenama nabavite omiljene dekoracije i ukrasite vaš životni prostor onako kako ste oduvijek htjeli!


26Dec
26Dec

Najluđa noć u godini samo što nije stigla! Uređenje interijera za ovakvu priliku ponekad je iscrpljujući zadatak. 19Dec
19Dec

Iako se mnogima božićno uređenje doma čini zahtjevnim procesom, bogata ponuda božićnih dekoracija iz Home by Ciss asortimana pretvara taj proces iz zadatka u trenutke čiste zabave i užitka.


12Dec
12Dec

Odjenite svoj dom u bajkovito ruho Orašara, razveselite i iznenadite i mlađe i starije – posjetite Home byCiss trgovinu u Zagrebu ili naručite svoje figurice Orašara i druge predmete iz božićnog asortimana putem našeg web shopa.


05Dec
05Dec

Blagdani su idealna prilika da iskoristite svoju maštu i dekorativne predmete kako biste stvorili poseban ugođaj u svom domu. Najvažnije je da imate volje i kreativnosti, a božićne dekoracije lako možete potražiti u Home by Ciss web shopu ili trgovini.


28Nov
28Nov

Bez obzira na simboliku i porijeklo ove tradicije, najvažnije je ipak da kićenje bora okuplja obitelj na jedno mjesto, donosi smijeh i radost na dječja lica i čini božićnu atmosferu ugodnijom.


14Nov
14Nov

Božićni ugođaj lako možete unijeti u svaku prostoriju koristeći razne dekoracije koje, kao i uvijek do sada, možete potražiti u našoj Home byCiss ponudi.


07Nov
07Nov

Često su detalji ti koji kreiraju onaj poseban ugođaj, a u našoj ponudi pronaći ćete širok izbor dekorativnih predmeta koji će vam pomoći da stvorite ženski kutak baš onakav kakvog ste ga vi zamislili.


Kreirano u
Postavi rastućim redosljedom
po stranici

Artikli 1 za 10 od 104 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5