O nama

Home by Ciss trgovine, dio su Ciss d.o.o. grupe.

Mišljenja smo da svaki dom da bi bio potpun, treba male detalje koji će ga učiniti još savršenijim mjestom za odmor tijela i duše.

Naš asortiman sastoji se od pomno biranih mirisa za prostor, okvira za slike, vaza, detalja za kupaone, ukrasnih jastuka, tepiha, proizvoda od kristala, stakla te mnogih drugih detalja koji će ga nadopuniti.

Svakim danom nastojimo pomno birati detalje kako bi Vaše domove učinili još bogatijim. Vjerujemo da u našim trgovinama svatko može pronaći savršeni komad za svoje najdragocjenije mjesto na svijetu- svoj dom i zato velika nam je želja da se u našim trgovinama osjećate kao kod svoje kuće…


Autorsko pravo

Sva prava, uključujući autorska prava, na ovim stranicama su u vlasništvu tvrtke Ciss d.o.o. Svako korištenje ove internet stranice ili njezinog sadržaja, uključujući kopiranje ili skladištenje u cijelosti ili djelomično, osim za svoju osobnu, nekomercijalnu uporabu, zabranjena je bez odobrenja tvrtke Ciss d.o.o. Ne smijete mijenjati, distribuirati ili ponovno postavljati ništa na ovoj web stranici u bilo koju svrhu.


Pravni podaci

Naziv tvrtke: Ciss trgovina i usluge u prometu d.o.o., Ciss d.o.o.
Sjedište: Mate Vlašića 30, 52440 Poreč
Nadležni sud: Trgovački sud u Pazinu
MBS: 040002218
OIB: 51650168303
Temeljni kapital: 200.000,00 kuna, uplaćen u cijelosti
Poslovna banka: Erste & Steiermarkische bank d.d., IBAN:1024020061100395493

Osobe ovlaštene za zastupanje:

Damir (Beaković) Beaković, član uprave
Silvia Štefančić Beaković, član uprave
Alba (Škofić) Beaković, prokurist