Novosti

02Jul
02Jul

Ljetno vrijeme puno sunca i visokih temperatura je na vrhuncu, a s ljetom stižu i okupljanja te sve veći broj zabavnih događanja koje dopuštaju nove epidemiološke mjere. 



24Jun
24Jun

Nemojte se bojati eksperimentirati! Gledajte na svoj stol kao prazno umjetničko platno, a Vi ste umjetnik koji će naslikati sliku koja će sve zaintrigirati i obradovati.


03Jun
03Jun

Pampas trava hit dekoracija u interijeru

Objavljeno u Novosti od Denis Ivančić

Vrlo atraktivan detalj u eksterijeru i interijeru postala je pampas trava. Sušena pampas trava u visokim vazama postala je pravi hit u uređenju, a u vaš prostor će unijeti opuštenu boho atmosferu pa tako i unijeti dašak prirode u vaše prostorije.



28May
28May

Staklene opcije elegantnog stila i boja

Objavljeno u Novosti od Denis Ivančić

Prilikom uređenja doma, pažnju treba pridati i malim, sitnim detaljima, koji će podignuti cjelokupni interijer i atmosferu u domu. Jednostavni stakleni predmeti, poput vaza, mogu se pretvoriti u odlične ideje za uređenje doma koje uvijek možete ponovno iskoristiti. 



14May
14May

Dolaskom lijepog vremena sve smo više na otvorenom i uživamo u proljetnim zrakama sunca. Sunčano i toplo vrijeme savršeno je za sve kreativce koji vole vrtlarenje i uređivanje vrta, terase ili dvorišta. Home by Ciss u svojoj ponudi nudi široki asortiman proizvoda koji će od običnog dvorišta napraviti oazu u kojoj ćete istinski uživati. 



06May
06May

Uživajte u omiljenom piću sa stilom

Objavljeno u Novosti od Denis Ivančić

Svaki dobar obrok i dekoracija stola bit će upotpunjen tek sa savršenim čašama za savršena pića. Home by Ciss u ponudi časa ima mnoštvo njih za posebne prigode dok će ljubiteljima gina posebne čaše za to piće izvrsno odgovarati.



29Apr
29Apr

Crpeći inspiraciju iz profinjenosti 18. stoljeća, Mathilde M. donosi eleganciju, šarm i poeziju u svaki interijere u bezvremenskom klasičnom stilu. Nadahnuta nasljeđem francuskih dvoraca i prelijepih domova, Mathilde M. kombinira tradiciju i izvornost izrade s najnovijim inovacijama kako bi osigurala samo najkvalitetnije proizvode



22Apr
22Apr

Nakon dugog radnog dana, dolazak u udobnost vlastitog doma osjećaj je kojem se svi jednako veselimo. Komfor i opuštajuća atmosfera stogu su izrazito važni kako bi restartirali tijelo i um te se pripremili za nove izazove koji nas čekaju. Ovakvu atmosferu nije teško postići u svom domu ukoliko kao pomoćnika imate WoodWick Trilogy svijeće koje svojim božanstvenim mirisom očaravaju i ispunjavaju sva osjetila. 



14Apr
14Apr

Svakom interijeru su potrebni detalji koji će ga obogatiti ljepotom i jedinstvenošću, a s Home by Ciss skulpturama i figurama možete postići prekrasan i originalan izgled prostorija. U ponudi se mogu pronaći velike i manje figure i skulpture koje će zasigurno vaše prostorije učiniti lako pamtljivima i originalnima. Skulpture životinja poput majmuna, srna i žirafa dobra su dekoracija za prostorije poput dnevnog boravka ili prostorija u kojima primate goste; zasigurno će ih ostaviti bez daha.



08Apr
08Apr

Kojim detaljima ukrasiti svoje police?

Objavljeno u Novosti od Denis Ivančić

Višak neiskorištenih površina u vašem prostoru može izazvati osjećaj praznine i nedovršenosti – stoga svoje police u prostorijama ukrasite proizvodima iz asortimana Home by Ciss.



Kreirano u
Postavi rastućim redosljedom
po stranici

Artikli 41 za 50 od 248 ukupno