Novosti

30Mar
30Mar

Ukrasite interijer za uskršnje blagdane

Objavljeno u Novosti od Denis Ivančić

Uskrs je blagdan slavlja i veselja obilježen obiteljskim okupljanjima oko blagdanskog stola na kojem se često nađu brojne tradicionalne uskršnje delicije. No, osim raznolikog izbora jela, maksimalnom uživanju pridonosi i uređen interijer doma i stola na kojem se objeduje. Uskrs je zapravo odlično vrijeme da se okušate u uređenju vlastitog doma, zaigrate bojama te prepustite vodstvom svom „unutarnjem dizajneru interijera“. 



25Mar
25Mar

Ukrasi za uskršnji stol

Objavljeno u Novosti od Denis Ivančić

Bliži se Uskrs te kako biste bili u potpunosti spremni za obilježavanje i proslavu ovog blagdana uredite svoj prostor u klasičnim dekoracijama koje ga obilježavaju. Bitan dio Uskrsa je izgled stola za doručkom, ručkom ili svečanom večerom – a Home by Ciss vam nudi najbolje dekoracije koje su prilagodljive svakoj estetici i uređenju prostora i stola te će probuditi veseo i šaren ugođaj u njemu.



16Mar
16Mar

Simbolika uskršnjih ukrasa

Objavljeno u Novosti od Home by Ciss

Home by Ciss vam u svojom asortimanu nudi mnoštvo dekoracija u uskršnjem programu kojim ćete probuditi uskršnji i veseo osjećaj u svojim prostorijama. Razni aranžmani, gnijezda s jajima i mnoštvo raznih jaja obojenih u razne boje i dekoracije bit će odlične za iskoristiti u bilo kojoj prostoriji vašeg doma ili na poslu.



12Mar
12Mar

Home by Ciss vam u svojem asortimanu nudi velik izbor umjetnog cvijeća koji će u prostoru probuditi proljeće i uskršnji ugođaj koji uskoro stiže.



04Mar
04Mar

Unesite boje i eleganciju u vaš dom

Objavljeno u Novosti od Home by Ciss

Uskoro stiže proljeće koje u naše živote unosi radost, boje i šarenilo – a kako bi vaše dom i prostor u kojem provodite vrijeme odgovarao dobrom raspoloženju proljeća dodajte mu šarenilo i boje posebnim dekoracijama Home by Ciss-a.



24Feb
24Feb

Dodavanje cvjetnih detalja u prostor unosi posebnu svježinu i veseo ugođaj. Home by Ciss nudi vam pregršt vaza koje će korištenjem u dekoriranju vašeg prostora doprinijeti elegantnom i modernom izgledu.



19Feb
19Feb

Velik izbor lampi za savršen ugođaj

Objavljeno u Novosti od Home by Ciss
U svakom privatnom i poslovnom prostoru svjetlost i osvjetljenje vrlo su bitan dio stvaranja savršenog ugođaja. S obzirom na mnoge mogućnosti i oblike lampi, Home by Ciss vam garantira pronalazak savršene za vaš prostor.


10Feb
10Feb

Jednostavno uređenje doma

Objavljeno u Novosti od Home by Ciss

Home by Ciss nudi vam velik asortiman detalja za uređenje interijera u raznim bojama. 



03Feb
03Feb

Iskoristite novi trend uređenja interijera vašeg doma crnim detaljima kojim ćete postići sofisticiranost, eleganciju i moderan efekt.


28Jan
28Jan

Detalji za potpun ugođaj doma

Objavljeno u Novosti od Home by Ciss
Uređenje doma vrlo je bitan za postizanje željenog ugođaja, a njegovu jedinstvenost možete postići u svakoj prostoriji određenim funkcionalnim ukrasima.


Kreirano u
Postavi rastućim redosljedom
po stranici

Artikli 51 za 60 od 248 ukupno