Novosti

20Nov
20Nov

Kada govorimo o božićnim dekoracijama, koji ukras Vam prvo pada na pamet? Najdraža kuglica djetinjstva, tradicionalno i ručno izrađena štalica, šarenilo lampica ili raznorazne figurice koje nagovještaju najljepše doba godine? Vjerujemo da svako ima svoj najdraži izbor, no nama je definitivno na prvome mjestu - Orašar!



12Nov
12Nov

 

Rijetko što toliko doprinosi atmosferi interijera i eksterijera kao prekrasna i uistinu jedinstvena svjetlosna dekoracija. Ista naglasak stavlja na raznorazne boje lampica, bogatu teksturu i zanimljive linije dizajna što značajno utječe na sami dojam prostora. Home by Ciss ponuda najrazličitijih svjetlosnih dekoracija zasigurno će postati ključni element dizajna Vašega doma.



06Nov
06Nov

Ispred nas je najljepše doba godine. Da, božićni i novogodišnji blagdani ubrzano se približavaju! No, znate li kako je sve započelo i kako su najljepše zimske dekoracije izgledale kroz različite povijesne ere?



30Oct
30Oct

Najljepše doba godine već je polako na obzoru. Božićno vrijeme, blagdani i novogodišnji dani uskoro će stupiti na snagu, a zaista nikada nije prerano prepustiti se tom veselju. Kako biste na vrijeme, bez strke i gužva, obavili svu kupnju ne samo poklona, već i dekoracija za Vaš interijer, prepustite se božićnom asortimanu Home by Ciss.



22Oct
22Oct

Interijer doma može njegovati raznorazne stilove kojima se postiže uistinu posebna estetika dok do izražaja posebice dolaze određene linije arhitekture, kao i pokoji kutak naglašen prekrasnim detaljima. No, kombinacija dva stila nekako je uvijek najdraža. Ovaj put riječ je prekrasnom spoju industrijskog karaktera i modernih detalja.



15Oct
15Oct

Uz tmurno vrijeme, uobičajenu jesensku kišu i niže temperature, potrebno je osvježiti interijer doma nekim novim detaljima koji će pružati savršeni kontrast tmurnim danima. Kako se jesenska lijenost ne bi uvukla i u Vaš dom, a kako bi njena raskoš postala istinska inspiracija, vrijeme je za malo osvježenja!



08Oct
08Oct

Jednostavnost i minimalizam uvijek su dobra kombinacija i rješenje za svaku dilemu vezanu za odabir odgovarajućih detalja Vašega doma. Kada govorimo o kuhinji, navedeni spoj se još strože primjenjuje. Nemojte misliti da se ne možete poigrati određenim detaljima punim teksture i jakih boja, dapače, ali ako ste zainteresirani za jednostavni minimalizam, nećete požaliti!



01Oct
01Oct

Odgovarajući i prikladni mirisi za kuću zaista značajno doprinose dojmu Vašega doma i stvaranju uistinu posebne atmosfere. Odabirom onog baš savršenog mirisa, Vaš dom će poprimiti osjećaje mira i ugode, podići će raspoloženje i dodatno doprinijeti samoj atmosferi raznih proslava i događaja. Kako biste svome domu pružali zaista jedinstven miris, uz stvaranje posebno ugodne i tople atmosfere, prepustite se Home by Ciss asortimanu i novoj paleti mirisa Millefiori® Selected.



25Sep
25Sep

Cvjetni dekor za ljepši dom

Objavljeno u Novosti od Home by Ciss

 

Prvi jesenski dani već su ovdje. Iako priroda sada navlači svoje najraskošnije ruho, ne možemo se oteti dojmu i pitanju – kako osvježiti interijer doma i uspješno varirati ljepoti eksterijera? Upravo to pitanje potiče na to da se životni prostori osvježe zelenilom i cvjetnim uzorcima, bojama i detaljima, a raznoraznim cvijećem i njihovim jedinstvenim nijansama, svaka prostorija u Vašem domu dobit će onu ljepotu vedrine i svježine.



17Sep
17Sep

Zanimljive boje, bogate teksture i intrigantni motivi – upravo navedeno najbolje opisuje jesen koja je već polako na pomolu, a jesensku raskoš i ljepotu svakako možete unijeti i u svoj interijer fantastičnom paletom boja, kao i raznoraznim sitnicama koje će se izvrsno usuglasiti s ljepotom prirode u nadolazećim danima.



Kreirano u
Postavi rastućim redosljedom
po stranici

Artikli 71 za 80 od 250 ukupno