Novosti

11Sep
11Sep

Boje imaju veliku ulogu u stvaranju samoga dizajna Vašega doma, kao i dojma i atmosfere. Neutralna paleta koja se ističe samim linijama dizajna uvijek je odlično rješenje za postizanje željene elegancije, modernizma i daška luksuza, no ako i dalje pokušavate pronaći ideju kako da na jedinstven način unesete vedrinu dodatnim elementima ili detaljima, predlažemo Vam da iskoristite savršene staklene vaze koje, osim svojim jednostavnim linijama i teksturom, pažnju privlače i vedrim bojama.



03Sep
03Sep

Pokušaj hvatanja zadnjih ljetnih sunčevih zraka, zasigurno je jedan od ciljeva svakoga od nas. Iako dugim danima polako dolazi kraj, nemojte misliti kako je vrijeme i da se uživanje i opuštanje u potpunosti mora prebaciti iz vrta u unutrašnjost doma. Ne, ne! Rujan je mjesec koji polako donosi prekrasne promjene prirode koje je najdraže promatrati iz udobnosti vlastitog vrta. Ako Vas brinu kraći dani, Home by Ciss asortiman nudi jedinstvene vrtne lampe kojima ćete stvoriti poseban i ugodan vrt za tiha večernja opuštanja i uživanja.



27Aug
27Aug

Balkon, kao i vrt, predstavljaju mjesto kreativnosti koja se realizira putem raznih detalja i njihovog dizajna, motiva i tekstura, kao i odabirom odgovarajućeg cvijeća koje još dodatno naglasi dodatke i detalje. Home by Ciss asortiman nudi Vam prekrasne detalje u kombinaciji dviju idealnih boja – bijele i plave – uz slatke motive koji će uistinu kreirati željeni hedonizam i mir Vašeg vanjskog prostora.

Prilikom dizajniranja i uređivanja balkona, fokus često padne na vrtni namještaj. Iako on, dakako, čini centar dizajna, ipak su detalji i dodaci ti koji zaokružuju cjelokupni dojam. Kako biste taj vanjski prostor pretvorili u ugodno, udobno i jednostavno neodoljivo mjesto, poigrajte se Home by Ciss detaljima. Njihova linija detalja, ovoga ljeta fokusira se na dvije izrazito popularne boje – kombinaciju bijele i plave. Slatki mali motivi dodatno naglašavaju tu prozračnost i opuštenost ljeta, a isti krase raznorazne posude i vaze, kao i poslužavnike – kombinirajte ih s odličnim linijama staklenih čaša, kao i odabirom pomalo rustikalnih košara, idealnih za cvijeće!

Pretvorite svoj balkon i vanjski prostor u savršeno mjesto za uživanje i opuštanje, a odabirom Home by Ciss detalja i dodataka, upotpunite ugođaj i oduševite svoje goste!



20Aug
20Aug

Dom, osim samih linija dizajna, tekstura namještaja i zanimljivih detalja, dojam odaje i putem osjetila mirisa – upravo miris je prva komponenta koja se primjećuje prilikom ulaska i koja ostavlja onaj najsnažniji dojam, a odabir prikladnog mirisa stvara mjesto neometanog odmora, te pruža mir i ugodu, podiže raspoloženje ili možda dopunjuje atmosferu različitih događanja i proslava.



13Aug
13Aug

Sitnice i detalji stvaraju istinski užitak u trenucima mira i opuštanja, pogotovo ako govorimo o savršenom načinu za početak ili završetak dana. Upravo ti detalji značajno utječu na cjelokupnu atmosferu dana i večeri, stoga je pravi gušt kada kavu ili čaj pijete iz dragih Vam šalica. Ako još uvijek pokušavate pronaći onu savršenu porculansku šalicu, svakako zavirite u bogatu Home by Ciss ponudu.



07Aug
07Aug

Mediteranske ljepote očituju se u raznoraznim elementima - zašto ne biste istima pokušali prenijeti dašak Mediterana, kao i stvoriti pravu ljetnu atmosferu u Vašem eksterijeru? Isti predstavlja idealan prostor za ugodne ljetne dane i noći, a kako biste upravo taj ugođaj i stvorili, prepustite se prekrasnim ljetnim elementima koji Vas čekaju u Home by Ciss asortimanu!



30Jul
30Jul

Svaki detalj kuhinje igra bitnu ulogu u ostvarivanju najvećih težnji estetike, kao i u ispunjavanju najviših zahtjeva svakog pojedinačnog stila i samoga dizajna. Home by Ciss svakako brine da u svojoj ponudi ima visokokvalitetne i vrhunsko dizajnirane kolekcije kojima će uistinu doprinijeti ljepoti Vašega doma.



23Jul
23Jul

Home by Ciss u svojoj bogatoj ponudi ima prekrasnu keramiku kuhinjskih elemenata predstavljenih nevjerojatnom elegancijom jedinstvenog spoja boja i kontrasta – birajte eleganciju dizajna i boja!



16Jul
16Jul

Home by Ciss u svojoj ponudi ima prekrasne keramičke elemente čiji moderan dizajn oduzima dah i tjera um na maštovite kuhinjske vizualizacije, a potom i realizacije – birajte vrhunske kuhinjske keramičke elemente i stvorite svoj moderan kuhinjski san!



10Jul
10Jul

Krenite malim koracima – odaberite neki efektni cvjetni ukras, element ili skulpturu, uskladite uzorak sa zanimljivim dekorom vaze i tako postepeno unesite svježinu u Vaš eksterijer, a uz Home by Ciss cvjetne detalje  dobit ćete snažan dojam toplog i gostoljubivog eksterijera.



Kreirano u
Postavi rastućim redosljedom
po stranici

Artikli 81 za 90 od 250 ukupno