Novosti

23Apr
23Apr

Monotonija se može tiho zavući u svačiji dom – bilo putem previše istih tonova ili boja, bilo putem jednostavnih tekstura i straha od upečatljivog dizajna. Svima se događa, ne brinite! I imamo rješenje – za početak se opustite i prepustite bojama, tonovima, teksturama i dizajnu. Dekoracija interijera je igra u kojoj je teško pogriješiti, a jedini preduvjet je kreativnost, mašta, hrabrost i Home by Ciss!



16Apr
16Apr

Budite kreativni dok odabirete proljetne dekoracije kojima ćete začiniti Vaš vrt i pretvoriti ga u jedinstveno mjesto za uživanje u prirodi i njenoj ljepoti – odaberite zanimljive detalje tegla i vaza, poigrajte se dizajnom dasaka i rasporedom boja cvijeća, a kada smjestite detalje na njihovo savršeno mjesto, poigrajte se odabirom garniture, jastučića i idealnim dizajnom stola, te uz asortiman Home by Ciss stvorite savršenu proljetnu oazu za uživanje!



06Apr
06Apr

Dolaskom proljeća, zasigurno ste već obavili i proljetno čišćenje cijeloga doma, a kako se sve više približava i Uskrs, vrijeme je da Vaš dom poprimi nježne i cvjetne boje, kao i posebne dekoracije kojima ćete zaista dočarati nadolazeće uskrsne blagdane. Ako ste ostali bez ideja ili se svake godine držite jedno te istih dekoracija i želite malo promjena, Home by Ciss Vam donosi nekoliko jednostavnih, ali zaista prekrasnih ideja kako da prigodno uredite Vaš dom za ovaj period!



16Mar
16Mar

Svaki dio Vašega doma ima svoju svrhu i dušu, no nekada je zaista teško povezati baš svaki dio s određenim stilom i na način na koji ste zamislili. No, uvijek postoji rješenje i mogućnost povezivanja cijelog doma u kompletnu cjelinu koja odiše Vašom osobnošću. Naravno, ne morate se bojati spajanja nekoliko različitih stilova jer upravo na taj način, Vaš dom odiše posebnom atmosferom i pravim wow efektom. Home by Ciss ima nekoliko savjeta i ideja kako da svaki dio Vašega doma ima svoju priču, ali da u konačnici čini jedan povezan i zaista jedinstven dizajn.



06Mar
06Mar

Prekrasni detalji pastelnih nijansa

Objavljeno u Novosti od Denis Ivančić

Pastelne boje – što i kako s njima? Nemojte da Vas zavara njihova nježnost jer detalji pastelnih nijansa donose proljetnu svježinu i prozračnost te zaista mogu podići cjelokupni prostor na znatno veću razinu, a dovoljno Vam je tek nekoliko takvih detalja i transformirat ćete cijeli prostor – ukrasni jastuci i mali dekorativni detalji poput vaza, zdjela ili oblikovanih figurica specifičnih za ovo doba godine, idealno će se usuglasiti s postojećim dizajnom, ne sumnjamo!



13Feb
13Feb

Home Garden kolekcija obuhvaća sve elemente za kreiranje prekrasnog vrta – razne modele ležaljki, suncobrana, paviljona i tenda, kao i izvrsne komadne elemente vrtnih garnitura, stolova i stolica, i naravno, sve one detalje koji će još više dočarati Vašu željenu oazu, a to su razni modeli i kreacije jastuka i sitnih dekoracija.



06Feb
06Feb

Senzualne note Mathilda M. mirisa

Objavljeno u Novosti od Denis Ivančić

Ova linija mirisa dolazi iz domovine parfema, Francuske, i upravo zbog toga u svaku česticu mirisa utkano je znanje i iskustvo stvarano stoljećima. Kao što modni dizajneri i krojači kreiraju odjeću nit po nit, tako i majstori parfumeri iz Južne Francuske svojim velikim znanjem pomažu kreirati uzbudljive i romantične mirise za vaš dom, spajajući esencije raznolikih biljaka i cvjetova.



02Dec
02Dec

Kako su orašari postali stvarni

Objavljeno u Novosti od Denis Ivančić

Figurica orašara,  koja se izrađuje u obliku igračke vojnika, danas izuzetno popularna, jedna je od neizostavnih dekoracija za Vaš božićni dom. U Home by Ciss pronaći ćete raznoliku ponudu ove simpatične figurice, koja uz malo božićne čarolije, baš kao i u priči o djevojčici Klari, može postati stvarnost! Dođite u Home by Ciss i odaberite jednu od čarobnih figurica orašara!



28Nov
28Nov

Adventski vijenac i jaslice

Objavljeno u Novosti od Denis Ivančić

Osim tradicionalnih zelenih vijenaca sa svijećama, pronaći ćete i široku paletu vijenaca u obliku modernih svijećnjaka. Vijenci raznih boja, dizajna, dekoracija i veličina pritom će zadovoljiti svačiji ukus, kako biste uljepšali svoj dom u blagdanskom duhu onako kao Vi to želite.



20Nov
20Nov

U Home by Ciss pronaći ćete mnoštvo raznobojnih ukrasa, modernih ili tradicionalnih dezena. U mnoštvu izbora pronaći ćete razne kuglice za bor, od okruglih sjajnih ili matiranih do onih u obliku češera ili srca s modernim dizajnom. Osim kuglica, u Home by Ciss pronaći ćete također mnoštvo zanimljivih figurica kojim možete ukrasiti svoj dom i podariti mu pravo blagdansko ozračje. 



Kreirano u
Postavi rastućim redosljedom
po stranici

Artikli 101 za 110 od 250 ukupno