Novosti

04Feb
04Feb

Kupnja najboljeg mirisa za dom sastavni je dio uređenja vašeg doma. Zato vam predstavljamo najbolje mirise brenda Maison Berger čije će zavodljive i suptilne note postati glavni razlog za stvaranje ugodne atmosfere.


28Jan
28Jan

Miris po želji: Woodwick svijeće

Objavljeno u Novosti od Denis Ivančić
Kao što već znate, uređenje doma zahtijeva posebnu pažnju i ljubav, pa se uvijek trudimo predložiti male dragulje koji ostvaruju vašu maštu. Otkrit ćemo vam tajnu: današnji prijedlog zaista je nezaobilazan mirisni detalj koji jednostavno morate isprobati.


17Jan
17Jan

Odaberite savršen miris za svoj dom

Objavljeno u Novosti od Denis Ivančić
Uz Millefiori nježne i zavodljive arome, Vaša će kuća tako dobro mirisati da gotovo nikada nećete poželjeti otići.


06Jan
06Jan

Božićna rasprodaja je počela!

Objavljeno u Novosti od Denis Ivančić
U tijeku su prvi dani siječnja i nova 2022., a ovaj svečani osjećaj sada može biti još posebniji, jer vrijeme nakon blagdana u Home by Ciss znači i vrijeme za božićno sniženje!


08Dec
08Dec

Za mnoge od nas, mjesec Prosinac znači započinjanje poznatog rituala. Odlazimo u dućan po gomilu blagdanskih dekoracija, a neki možda počinju sa rastavljanjem zamršenih gnijezda svjetala. To je i najveseliji momenat u godini, kada božićno drvce počinje da krasi naš prostor, budeći omiljeni, magični duh blagdana. Kugle, vijenci, čak i orašari, preko noći postaju velika stvar. Svaka površina na vidiku odjevena je u crvenu, zlatnu, bijelu, zelenu i druge boje. To je kolektivna tradicija, toliko univerzalna da malo tko od nas ikada zastane da se zapita zašto to uopće činimo.


01Dec
01Dec

Ako su nas roditelji, bake i djedovi nečemu naučili, to je da je prvi dojam bitan. Bilo da je to način na koji predstavljate sebe ili uređujete svoj dom, prvi dojmovi obično ostaju. No, kada je u pitanju uređenje doma, božićna je sezona sjajan trenutak da pokažete svima (i što je najvažnije, sebi) da svoj dom možete učiniti božanstvenim i čarobnim.


20Nov
20Nov

Home by Ciss osobito odiše magijom tokom blagdanskog perioda, kada svjetlucave dekoracije obilježe i pozdrave kraj još jedne godine u nizu. Božićna sezona se uistinu ne može usporediti ni sa čim drugim. U prvom momentu nakon što ukoračite u Home by Ciss, osjetiti ćete tu čaroliju. Nježne, pastelne dekoracije sa puderastim, ili pak snježnim tonovima osvojiti će vas svojom profinjenošću, stoga zavirite u svaki magičan kutak.


11Oct
11Oct

Baš kao i hrana na stolu, dekoracija zaokružuje svaku večernju zabavu ili ručak. Ideja za dekoraciju stola je mnogo, a ona ovisi ponajprije o prigodi i Vašim osobnim preferencijama.


06Oct
06Oct

Organizacija i skladištenje u domu ne mora nužno biti dosadno i bezlično. Uz pomoć košara i dekorativnih kutija, svom domu možete dodati osebujan naglasak, a istovremeno zaštiti osobne stvari i omogućiti njihov lak pronalazak.


27Sep
27Sep

Vremena se mijenjaju, ali ugodna, druželjubiva kuhinja i dalje je srce doma.


Kreirano u
Postavi rastućim redosljedom
po stranici

Artikli 21 za 30 od 248 ukupno