Ugostiti obitelj i prijatelje danas predstavlja plemenitu aktivnost koja ispunjava najviše zahtjeve gostoprimstva, topline i ugodne atmosfere. No, iako je Vaša ponuda domaćih jela, najukusnijih receptura i nježnih nijansa vina uvijek na prvom mjestu ljestvice organiziranja obiteljskih i prijateljskih domjenaka, jednako tako je važno dekoriranje i aranžiranje stola kod kojeg, osim prekrasnih dizajnerskih elemenata čija je glavna svrha podizanje ljepote okruženja i estetike, važnu ulogu ima i samo posuđe. Home by Ciss u svojoj ponudi ima savršene detalje i dekoracije, te odličnu ponudu vrhunskog posuđa i pribora za jelo!

Prekrasni tanjuri izvanredne kvalitete, ukrasa i dizajna, za predjelo, glavno jelo i desert – složite svoju kombinaciju setova tanjura za svaki pojedini slijed i iznenadite svoje goste vrhunskim linijama dizajna, izrade i estetike. Naravno, ni prekrasni setovi pribora za jelo posebnog dizajna i efekta nikoga neće ostaviti ravnodušnim, a sami pogled na stol i kombinaciju posuđa i pribora odati će dojam elegancije, luksuza i modernosti. Home by Ciss u ponudi ima i brojne etažere i tacne, kao i setove šalica i tanjurića za ugodne trenutke deserta i kave. Kvaliteta i stil glavne su komponente Home by Ciss kuhinjske linije čime će se doprinijeti istinskoj ljepoti domjenka. Dodajte još koju prekrasno dizajniranu vazu i umjetno cvijeće i Vaš stol će u potpunosti ukrasti svu pozornost!

Plemenita aktivnost gostoljubivosti daleko je poznata, a kako biste svojim gostima pružali uistinu jedinstveni doživljaj, podignite ljepotu dekoriranja i aranžiranja Vašega stola vrhunskom Home by Ciss ponudom!