Kada je u pitanju uređenje doma, bilo da je riječ o namještaju, manjim ili većim dekorativnim detaljima poput figurica i slika, funkcionalnim dekoracijama kao što su svijećnjaci, vaze, mirisne svijeće, zidni satovi, kutije za nakit, umjetno cvijeće te brojne sezonske i druge predmete koji vaš dom oblače u sasvim jedno novo ruho, onda je Home by Ciss vaš najbolji izbor. Drugim riječima, ovdje ćete pronaći kvalitetne kućanske predmete izrađene sa stilom i prilagođene baš svačijem ukusu.


Ovdje vas očekuje čarobni svijet dekoracija gdje ćete zasigurno pronaći nešto za svoju dnevnu sobu, kuhinju, vrt, kupaonicu, detalj kojim ćete uljepšati hodnik ili bilo koji drugi kutak svog doma, te ako ju već nemate, lako stvoriti viziju i dobiti ideju kako preurediti svoj dom i učiniti ga još ugodnijim mjestom za boravak i opuštanje. Home by Ciss je trgovina u kojoj se spajaju različiti oblici, boje i mirisi u kvalitetne dekorativne predmete, a sve to po cijenama pristupačnim svakom džepu.


Ako ste u potrazi za dekorativnim predmetima koji će vašem domu osigurati puno više od atraktivnog izgleda, posjetite Home by Ciss poslovnicu ili jednostavno pretražite naš online katalog i naručite svoje nove dekoracije već s nekoliko klikova na ekranu.

Dobrodošli u Home by Ciss, mjesto gdje mašta ne poznaje granice!