Svaki dio Vašega doma ima svoju svrhu i dušu, no nekada je zaista teško povezati baš svaki dio s određenim stilom i na način na koji ste zamislili. No, uvijek postoji rješenje i mogućnost povezivanja cijelog doma u kompletnu cjelinu koja odiše Vašom osobnošću. Naravno, ne morate se bojati spajanja nekoliko različitih stilova jer upravo na taj način, Vaš dom odiše posebnom atmosferom i pravim wow efektom. Home by Ciss ima nekoliko savjeta i ideja kako da svaki dio Vašega doma ima svoju priču, ali da u konačnici čini jedan povezan i zaista jedinstven dizajn.

Moderno ili rustikalno, boho ili elegantno – detalji su ti kojima ćete diktirati dizajn svake prostorije, ali ne morate brinuti da ćete odabirom određenih detalja prekršiti pravila pojedinog stila jer isti, ako zaista dobro iskoristite svaki dio slobodnog prostora, mogu uistinu odlično funkcionirati zajedno. Usredotočimo se na upravo te malo kutove Vašega doma koji traže ono nešto, a nikako da pronađete što točno – imamo sjajne ideje za dekoraciju upravo takvih prostora i kutaka!

Zašto ne biste kreirali maleni i udoban kutak za sjedenje i čitanje? Udobna fotelja s jastučićem i dekom idealna je za Vaš trenutak odmora i mira, bilo da čitate knjigu ili samo želite pročitati omiljen časopis. Dodajte još kutku malu policu na koju ćete odložiti svoje najdraže štivo, unikatan stolić za stolnu lampu i šalicu čaja i Vaš kutak je spreman. Prazan kutak može biti i idealan prostor za odlaganje stvari, bilo da je riječ o kuhinji, bilo da je riječ o dnevnom boravku jer uvijek nekako nedostaje mjesta za sve stvari koje posjedujete, zar ne? Dodajte par polica i nekoliko kutija i organizacija i slaganje može početi. Ne morate brinuti da ćete time narušiti sami stil Vašega doma jer dizajniranim kutijama ili košarama u koje ćete odlagati stvari, zapravo možete podići cjelokupni dojam prostora. Prazan zid koji Vam upada u oči idealno je mjesto za kreiranje umjetničkog kutka. Fotografije, razglednice ili umjetnička djela idealni su za zidnu galeriju – jedinstven stil izlaganja i kombinacija dvaju dizajna okvira zaista će činiti savršen dekor. Ako ipak poželite izložiti tek nekoliko slika na zid jer njegujete minimalizam, uvijek možete odabrati idealan stolić na koji ćete izložiti jedinstvenu vazu s cvijećem čija boja čini idealan kontrast sa zidom, dok na ostatak zida posložite upravo tih nekoliko fotografija i voilà! Jedinstveni dizajn je tu!

Home by Ciss nudi Vam još pregršt ideja putem svojeg uistinu bogatog asortimana! Pregledajte njihovu bogatu ponudu dekora, inspirirajte se i uredite svaki kutak Vašega doma na zaista jedinstven način!