Već imate prekrasan vrt za opuštanje, ali osjećate da nešto nedostaje? No ipak niste sigurni nedostaju li boje, teksture, kontrast ili uravnoteženost cjelokupnog prostora? Ili možda nedostaje Vaš stil i karakter? Ne brinite, s Home by Ciss detaljima sredit ćemo Vaš vanjski prostor koji će postati mjesto za uživanje, a ne za traženje nedostataka!

Rješenje se uvijek krije u detaljima – oni imaju izuzetno važnu ulogu u kreiranju konačnog ugođaja jer samo svojom prisutnošću mogu na vrlo jednostavan, ali prekrasan način, stilski transformirati cijeli eksterijer.

Ljeto voli ležeran stil, opuštenost, voli sanjivost i romantiku, stoga su prekrasne vaze i cvjetni aranžmani idealni za podizanje Vaše vrtne garniture. Mnoštvo biljaka i slatkih vrtnih detalja, koje možete iskoristiti za svaku prigodu, čine idealan spoj – zanimljivi dizajn, boho i romantično te nježne boje i nijanse u trenutku će podignuti atmosferu eksterijera i prebaciti je u ljetni mood. Čak i ako Vam se čini da neki detalji možda nisu stvoreni da budu ukrasni detalji – varate se. Sve može poslužiti kao umjetničko djelo na kojemu počiva cijeli dojam Vašeg prekrasnog eksterijera. Vaze i cvijeće, svijećnjaci, malene kantice kao posluživači slatkih deserata, kao i nonšalantno razbacani jastučići koji pozivaju na odmaranje – zašto ne!

Poigrajte se boho estetikom i načinite je funkcionalnom – iznenadite svoje goste centralnim aranžmanom, teksturom jastučića i slatkim komadnim elementima za posluživanje ili čisti ukras. Prepustite se mašti prilikom odabira Home by Ciss detalja i poigrajte se dekorom eksterijera.