Balkon, kao i vrt, predstavljaju mjesto kreativnosti koja se realizira putem raznih detalja i njihovog dizajna, motiva i tekstura, kao i odabirom odgovarajućeg cvijeća koje još dodatno naglasi dodatke i detalje. Home by Ciss asortiman nudi Vam prekrasne detalje u kombinaciji dviju idealnih boja – bijele i plave – uz slatke motive koji će uistinu kreirati željeni hedonizam i mir Vašeg vanjskog prostora.

Prilikom dizajniranja i uređivanja balkona, fokus često padne na vrtni namještaj. Iako on, dakako, čini centar dizajna, ipak su detalji i dodaci ti koji zaokružuju cjelokupni dojam. Kako biste taj vanjski prostor pretvorili u ugodno, udobno i jednostavno neodoljivo mjesto, poigrajte se Home by Ciss detaljima. Njihova linija detalja, ovoga ljeta fokusira se na dvije izrazito popularne boje – kombinaciju bijele i plave. Slatki mali motivi dodatno naglašavaju tu prozračnost i opuštenost ljeta, a isti krase raznorazne posude i vaze, kao i poslužavnike – kombinirajte ih s odličnim linijama staklenih čaša, kao i odabirom pomalo rustikalnih košara, idealnih za cvijeće!

Pretvorite svoj balkon i vanjski prostor u savršeno mjesto za uživanje i opuštanje, a odabirom Home by Ciss detalja i dodataka, upotpunite ugođaj i oduševite svoje goste!