Ako sanjate o promjeni u vašoj kupaonici, zašto je ne biste ukrasili jednostavnim detaljima koji će ju upotpuniti?

Posjetite popularnu trgovinu Home by Ciss i odaberite jedinstvene detalje koji će se uklopiti u dizajn i učiniti vašu kupaonicu još ljepšom!

Na raspolaganju vam stoje funkcionalne, ali u isto vrijeme i ukrasne košare za rublje. Odlučite se za krpene košare izrađene od otpornog materijala. Ako želite nešto drugačije u vašoj kupaoni, onda vam predlažemo pletene košare koje stvaraju poseban ugođaj.

Zaboravite na stalno vješanje ručnika po radijatorima i nabavite metalni stalak za ručnike različitih dimenzija i oblika. Ogledala nikad previše u kući pa tako ni u kupaonici. Zato pri odabiru stalka za ručnike uzmite u obzir onaj koji ima dodatno ogledalo.

Kad god kupujete parfem, nikada ga ne uzimate u originalnom pakiranju? I za to imamo rješenje. Zašto ga ne biste presipali u namjensku ukrasnu bočicu za parfem s jednostavnom tehnikom raspršivanja? Bijela bočica sa srebrnom pumpicom savršeno će se uklopiti u vaš dizajn.

Ako više volite crno - bijeli svijet, tu su neizostavni držači tekućeg sapuna, držači za četkice za zube te keramički držači za tvrdi sapun. Kombiniranjem željenih boja pridonijet ćete elegantnom i luksuznom uređenju kojem težite!