Postoji toliko elemenata i faktora koji utječu na sami dojam linija, stvarajući posebnu atmosferu i stavljajući naglasak na nijanse dizajna koje čine centar cijele prostorije, da se nekada čini kao da je zaista teško postići točno one elegantne linije kojima težite. Isto se zapravo postiže vrlo lako. Upoznajte jedinstveni spoj boja keramike predstavljenog putem prekrasne elegancije.

Kontrastne boje keramike fantastično doprinose stvaranju famoznih elegantnih linija, bilo da se radi o punim bojama, bilo da se radi tek o pokojim motivima koji se savršeno sjedinjuju sa suprotnom bojom. Najbolji primjer jest prekrasna kombinacija crne i bijele boje. Bijeli keramički tanjuri s crnim motivima doprinose eleganciji postavljenog stola, ali boje idealno funkcioniraju i obrnuto – puni crni keramički tanjuri uz bijele podloške, keramičke zdjele ili stolnjak stvaraju fantastičnu lepezu kontrasta putem željene elegancije. Dakako, ne morate ostati samo na crnoj i bijeloj boji – spektar njihovih nijansa poput palete tamnije ili svijetlije sive, odlično se sjedinjuje s dvije temeljne boje, a zajedno stvaraju fantaziju elegantnih keramičkih linija dizajna.

Home by Ciss u svojoj bogatoj ponudi ima prekrasnu keramiku kuhinjskih elemenata predstavljenih nevjerojatnom elegancijom jedinstvenog spoja boja i kontrasta – birajte eleganciju dizajna i boja!