Kako osvježiti prostor bez mukotrpnog, financijski iscrpljujućeg i često dugotrajnog procesa renoviranja? Uz Home by Ciss brzo i lako. Home by Ciss trgovina je specijalizirana za uređenje doma u kojoj ćete pronaći širok izbor dekorativnih predmeta s kojima ćete jednostavno podariti svom životnom prostoru atraktivan izgled i pretvoriti ga u ugodno mjesto za boravak.

Prije svega pobrinite se sakriti eventualne nedostatke poput oštećenja na namještaju ili na drugim pozicijama, a za to uvijek možete iskoristiti dekoracije poput vaza, svijećnjaka, stolnih lampi, zidnih satova, ogledala. Razmještanje namještaja uvijek je dobar trik za brzo preuređenje, a osim toga možete ih ukrasiti raznim detaljima poput jastučića i dekica koje dolaze s raznim motivima i u širokom spektru boja. Polica za knjige, ormarići ili stalak za kišobran nisu samo mjesta gdje ćete odložiti stvari koje vam trenutno nisu potrebne, već ujedno i elementi koji mogu prostoru dati dodatnu estetsku vrijednost. Odaberite one koji će se uklopiti u već postojeći dizajn interijera, ali isto tako zadovoljiti i vaš osobni ukus.

Kontrasti su ponovno in. Kombinirajte rustikalno i moderno, grube obrade s glatkim detaljima, prirodne i umjetne dekoracije, a pri svemu tome ne zaboravite prvo pravilo uređenja doma - najvažnije od svega je da se vi i vaši ukućani osjećate dobro i pozitivno u tom prostoru.

Posjetite Home by Ciss poslovnicu ili web-shop i otkrijte čarobni svijet dekoracija koje će pružiti vašem starom dizajnu jedan sasvim novi sjaj.