Prvi jesenski dani, konačno su ovdje, kao i njihove specifične boje i malo niže temperature. Upravo ovih dana, svi se rado okreću stvaranju toplog i udobnog doma u čijem interijeru rado gledaju kako priroda presvlači svoje prepoznatljivo ruho. 

Za stvaranje ugodnog ambijenta u kojemu ćete rado provoditi ove jesenske dane, slobodno se okrenite toplijim i mekšim nijansama u obliku nježnih boja deka i pokrivača, kao i prigušenom svijetlu, stvarajući savršenu atmosferu za vlastiti mir i odmor. Kako biste do savršenstva stvorili željeni ambijent, nemojte propustiti jedan vrlo važan detalj u stvaranju topline doma – riječ je o mirisnim svijećama koje će Vas svojim savršenim notama u potpunosti opustiti, ali i natjerati da se što prije otisnete kući u Vašu malu oazu mira i topline.

Mirisne svijeće Woodwick, dostupne su u raznim nijansama mirisa i boja, a pucketanje jedinstvenog drvenog fitilja, stvorit će osjećaj kamina i dodatno začiniti ambijent prostora u kojemu boravite. Riječ je o autentičnim mirisnim notama čiji će harmonični mirisi zavesti cijelu prostoriju i Vas. Mirisne svijeće uistinu imaju moć promijeniti cijelu percepciju doživljaja – podsjetiti na neku dragu uspomenu ili osobu, stvoriti efekt dalekog mjesta gdje ste samo Vi i Vaš um u potpunoj kompatibilnosti i miru, ili Vas samo zavesti svojim specifičnim notama, stvarajući topli dom i ugodnu atmosferu. 

Home by Ciss u svojoj ponudi ima bogati asortiman mirisnih svijeća Woodwick od kojih je vrlo teško odabrati samo jednu. Vodite se svojim doživljajima toploga doma ovih jesenskih dana i stvorite vlastitu mirisnu oazu harmoničnih nota.