Bogata Home by Ciss ponuda upravo je postala još opsežnija. S obzirom na to kako svi s nestrpljenjem očekujemo prve znakove proljeća i nešto viših temperatura, odlučili smo predstaviti svoju "Home Garden" kolekciju proizvoda za opremanje vrta i terase.

U našoj ponudi pronaći ćete tako kvalitetnu opremu za vrt poput ležaljki, suncobrana, paviljona, stolova i stolica te raznog drugog vrtnog namještaja izrađenog precizno i od vrhunskih materijala, a sve to kako bi vam osigurali dugotrajnost i izrazitu funkcionalnost svakog odabranog proizvoda.

Bez obzira opremate li dom ili pak želite dodati novitete svom poslovnom sadržaju, kvalitetna vrtna oprema i namještaj kojeg ćete pronaći u našoj trgovini zasigurno će impresionirati vaše ukućane i goste. Ako ste oduvijek sanjali o savršeno uređenom vrtu, sada je prava prilika da si napokon priuštite udobnost profesionalnog vrtnog namještaja.

Dočekajte toplije dane spremni na uživanje i opuštanje u svojoj maloj privatnoj i potpuno opremljenoj oazi mira i tišine.

Novu Home Garden kolekciju možete potražiti u izložbenom salonu Sport & Camping shopa u Poreču ili jednostavno pretražite Home by Ciss webshop i odaberite vrhunski vrtni namještaj po povoljnim cijenama.