Uređenje doma prema vlastitim vizijama, zamislima i karakteru, postalo je ne uobičajeno, već gotovo kao pravilo koje se jednostavno mora ispoštovati. U tome je zapravo srž uređivanja, dizajniranja i dekoriranja – da vaš dom odiše vama, vašom slobodi, osjećajima, osmijehu i onoga što vas čini vas. Možda zvuči mrvicu komplicirano, ali jedino što trebate je udahnuti i vizualizirati ono što sanjate i polako dočaravati sve na javi. Zašto onda ne bismo prvo započeli od kuhinje koja nosi laskavu titulu srca svakog doma?

Često se smatra da je za dekoriranje ili promjenu kuhinje potrebno dodati neku novu, svježu boju, no zbilja ne morate ići toliko daleko i pripremati prekrivače za prazne zidove ili namještaj kako biste sve zaštitili od neželjenih kapljica boja koja uvijek lete svugdje gdje ne trebaju. Postoje i niz drugih sjajnih i jednostavnih ideja kako da srce vašeg doma opremite ili promijenite!

Home by Ciss idealna je stanica koja u svojoj ponudi ima sve što vam je potrebno kako bi vaša kuhinja uistinu opravdala svoju laskavu titulu. Bilo da tražite kvalitetnu i vrhunsku opremu, posuđe i pribor za jelo ili možda samo neki stakleni detalj kojim biste svojoj kuhinji dali onaj poseban dodir, ne brinite, Home by Ciss je ovdje da vas inspirira i opremi svime što vam je potrebno!

Zaustavimo se upravo na tim staklenim detaljima koji će dodati posebne čari svakom interijeru. Zapravo, dovoljno je samo da zamislite visoki stakleni etažer, koji svojim oblikovanjem i dizajnom sam po sebi dodaje notu elegancije kuhinji. Posložite li još na njemu šarenilo voća koje savršeno decentno djeluje u kombinaciji sa staklom i definitivno imate osigurani wow efekt! Koji god vaš konačni izbor bio, Home by Ciss vam nudi inspiraciju i odlično dizajnirane komade dekoracija kojima će titula srca vašeg doma biti svakako opravdana.