Idealno dizajnersko rješenje ponekad je uistinu teško pronaći. Kako biste se inspirirali i sve detalje za dizajn Vašeg interijera i eksterijera pronašli na jednom mjestu, svakako se prepustite stranicama kataloga Home by Ciss kolekcije Home collection 2019 i pronađite vrhunski namještaj i razne bogate detalje, kao i odlične ideje da sve odabrano prezentirate – idealno.

Sve se svodi na jedno – Vaš stil. On vodi glavnu riječ prilikom dizajna Vašega doma, a kako biste sve savršeno uklopili, možda čak i isprepleli nekoliko različitih stilova, tekstura i linija dizajna elemenata, prepustite se Home collection 2019. 

Na bogatim stranicama kataloga možete pronaći inspiraciju i asortiman 10 različitih stilova. Esotic, Deep Velvet, Pastel, Nature, Vintage, Industry, Orientale, Contemporaneo, Classico, Indice – različiti stilovi predstavljeni su jednostavnim, ali i zanimljivim linijama dizajniranog namještaja koji će svojom specifičnom teksturom uistinu podignuti boje i elemente koji ga okružuju, povezujući međusobno sve linije prostora. 

Razni komadni namještaj vrhunsko izrađen, odgovarat će i najzahtjevnijim među Vama, a dizajn boja, linija i prekrasnih elemenata ne pridonose samo estetskoj strani Vašega doma, već i funkcionalnoj – kolekcija Home collection 2019 pobrinula se da je cijeli dizajnerski asortiman njihove ponude funkcionalan kako bi svi elementi na najbolji način utjecali na kvalitetu prostora i boravka u istom. 

Detalji specifičnih linija, nevjerojatne teksture i gradacije boja, kao i kombinacija različitih elemenata – dio su ove kolekcije i odlično komplementiraju raznim komadnim namještajima oko kojih će se svakako graditi dizajn cijeloga prostora.

Pronađite inspiraciju i odličan asortiman bogat teksturom, bojama i jednostavnim linijama dizajna s tek pokojim detaljem za isticanje, u katalogu Home by Ciss i pronađite idealne elemente za dizajn Vašega doma!