Jesen – po mnogima najraskošnije godišnje doba – već je iza ugla. Dok mnogi još uživaju ove zadnje ljetne dane, drugi su već u pripremama da dostojno dočekaju jesen u svoj njezinoj raskoši. Osim očitih promjena same prirode i ormara, male i sitne promjene zahtijeva i Vaš dom – ništa pretjerano, samo dovoljno detalja kojima će se Vaš dom odlično uskladiti s jeseni i njezinim adutima! Upravo zato Vam želimo najaviti jesensku kolekciju Home by Ciss!

Prekrasne boje specifične za jesen, narančasta, žuta i smeđa uz kombinaciju sjajne bijele boje i pastelnih nijansa, rustikalni, a istodobno moderni i savršenih linija dizajnirani elementi i bogate teksture – aduti jeseni savršeno su pretočeni u detalje za prekrasno uređenje Vašega doma. Ukrasno cvijeće i plodovi specifični za ovo razdoblje, odlično će se uklopiti uz navedene elemente, a Vaš dom će poprimiti prekrasne jesenske nijanse i uravnotežit će se s ljepotom koja Vas okružuje svaki put kada iskoračite kroz vrata.

Nova jesenska kolekcija donosi detalje koji su svakako dostojni ljepote jeseni, a samim time će i Vaš dom navući pravu jesensku raskoš. Bilo da je Vaš dom moderan i elegantan ili možda više težite rustikalnosti i kombinaciji različitih elemenata, jesenska kolekcija Home by Ciss, donijet će Vam sve potrebne detalje koji će se savršeno uskladiti s linijama dizajna Vašega doma, a istodobno će naglasak staviti na jake boje i toplinu ambijenta koji komparira hladnijim danima. Jesen, dobro nam došla!