Uređenje vanjskog prostora, vrta ili terase, može imati zaista veliki utjecaj na izgled doma i pruža mogućnost da stvorite ugodno mjesto za relaksaciju i zabavu s obitelji i prijateljima. Bilo da se radi o balkonu ili nešto većem prostoru poput terase važno je maksimalno iskoristiti prostor koji vam je na raspolaganju i pri tome ostati vjeran svom stilu i ukusu.

Uređenje terase ili vrta prije svega ovisi o njegovoj veličini. Ako ste skučeni s prostorom ugradite razne police na koje možete postaviti cvijeće, mirisne svijeće ili neke druge dekoracije, a postavljanjem lanterni ili neke druge vrste rasvjete pri samom vrhu zidova postići ćete vizualno veći dojam prostora. Osim toga, vrt ili terasa trebaju obilovati zelenilom i raznim biljem. Poznato je kako zelena boja djeluje opuštajuće, a uz to unijet ćete i malo živosti u svoj vrt.

Osim ugodnog prostora za boravak, terasa također treba biti funkcionalna, a tu najbolje uskače namještaj. Najbolji vrtni namještaj je onaj koji je lako održavati, koji je udoban, ali i otporan na vanjske uvjete, stoga imajte to na umu prilikom svog odabira. Također, pretjeranu izloženost suncu možete spriječiti suncobranom ili ugradnjom tende, a dodatak fontana i elemenata koji uključuju vodu stvorit ćete pravu malu oazu za opuštanje.

Sve što vam treba za savršeno opremanje i uređenje terase potražite u Home by Ciss trgovini ili putem web-shopa i pretvorite svoj vrtni prostor u mjesto u kojem ćete zaista uživati.