Kako je prekrasno vrijeme izmamilo sve ljubitelje proljeća izvan kuća, vjerujemo da ste sada zauzeti s raznoraznim idejama i vizualizacijama kako još više uljepšati i preurediti Vaš eksterijer. Nekako je uvijek najteže početi, zar ne? Home by Ciss Vam ovaj put donosi ideje cjelokupnog postupka preuređenja – od malih koraka sa smještanjem velikih komadnih namještaja do sitnih detalja koji su možda sitni, ali svakako doprinose cjelokupnom dizajnu!

Krenimo s komadnim namještajem! Dobro pogledajte mjesto i kvadraturu na kojoj želite stvorite ugođaj za opuštanje i uživanje u suncu. Kolika je površina? Kakva je okolina i koji stil tamo vlada? Ako se radi o nešto manjoj kvadraturi, prekrasan maleni stol zanimljivog dizajna svakako će privući pozornost bez da se osjećate zatvoreno i bez da prostor izgleda prenatrpano. Dodajte par stolica koje ćete podići odabranom teksturom jastuka i boja – time se i poigrajte! Ako je riječ o elegantnom okruženju, prepustite se pastelnim i nježnim bojama, a kako sve ipak ne bi bilo previše monotono, neka linije dizajna namještaja vode glavnu riječ. S druge strane, ako težite rustikalnom stilu, vjerujte, odmah na početku će sami dizajn savršeno odigrati svoju ulogu!

Ako se radi o nešto većoj kvadraturi vanjskog dijela, prostornost možete stvoriti igrajući na kartu velikih komadnih namještaja. Znamo da nekada prevlada strah da ćete istima zapravo ukrasti taj osjećaj osvježenja i otvorenosti, ali varate se – veći prostor zahtjeva uravnoteženost veličinom namještaja kako biste iskoristili sav prostor koji Vam se nudi, a caka se krije u dobrom rasporedu! Home by Ciss u svojoj ponudi ima prekrasne vrtne garniture i komadne namještaje koji će se odlično uklopiti u stil Vašeg eksterijera, kao i u kvadraturu kojom raspolažete. Što se tiče detalja – svakako se poigrajte jastucima za stolice, njihovim zanimljivim teksturama, bojama i dizajnom, budite odvažni u odabiru cvijeća, vaza i skulptura i Vaš eksterijer će živnuti u par trenutaka!