Okupljanje oko božićnog drvca u ugodnom blagdanskom obiteljskom okružju, tradicija je koju mnogi željno iščekuju. Kršćanska tradicija postavljanja darova ispod bora i uređenja jaslica povezana je sa Sveta Tri Kralja koji su donijeli svoje darove Isusu. No, s druge strane kićenje božićnog drvca nema tako jasne poveznice s kršćanskom tradicijom, koja je, po jednoj teoriji, zapravo usvojena od poganskog običaja ukrašavanja i štovanja zimzelenog drveća uoči zimskog solsticija.

Ipak, upravo je kićenje bora jedna od omiljenih blagdanskih aktivnosti za cijelu obitelj, a osobito za one najmlađe. Božićna drvca su se kroz povijest ukrašavala raznim papirnatim ukrasima, slasticama i plodovima, kao i svijećom na vrhu bora. Danas se mogu pronaći razni i maštoviti ukrasi, kuglice, figurice i šarolike lampice koje Vaš bor mogu pretvoriti u pravu umjetnost. 

U Home by Ciss pronaći ćete cijelu lepezu zanimljivih dekoracija za Vaš dom i božićno drvce, poput figurica anđela, djeda božićnjaka, do prekrasnih dekorativnih kuglica raznih boja. Ukoliko više volite prirodne ukrase, u Home by Ciss ćete pronaći i češere posute snijegom, ukrašene božićne i adventske vijence, te elegantne svijećnjake koji će u Vašem domu stvoriti pravu blagdansku atmosferu. Bilo da volite klasične ili moderne dekoracije, u Home by Ciss pronaći ćete sve vrste božićnih dekoracija kako biste mogli ukrasiti svoj dom na svoj način.