Pokušaj hvatanja zadnjih ljetnih sunčevih zraka, zasigurno je jedan od ciljeva svakoga od nas. Iako dugim danima polako dolazi kraj, nemojte misliti kako je vrijeme i da se uživanje i opuštanje u potpunosti mora prebaciti iz vrta u unutrašnjost doma. Ne, ne! Rujan je mjesec koji polako donosi prekrasne promjene prirode koje je najdraže promatrati iz udobnosti vlastitog vrta. Ako Vas brinu kraći dani, Home by Ciss asortiman nudi jedinstvene vrtne lampe kojima ćete stvoriti poseban i ugodan vrt za tiha večernja opuštanja i uživanja.

Kreativno osvjetljenje vrta idealno je za postizanje pomalo drugačijeg, ali jedinstvenog izgleda. Kako je ljeto polako pri kraju, a dani su sve kraći, uz idealne lampice možete i dalje uživati u prvim jesenjim večerima. Vanjska rasvjeta znatno utječe na cjelokupni izgled i dojam vrta te doprinosi dodatnoj ljepoti dvorišta, vrtnih staza ili terase. Pokušajte odabir osvjetljenja prilagoditi samom dizajnu vrta, a ovisno o željenoj temi, poigrajte se diskretnim ili jakim svijetlom, elegantnim ili rustikalnim dizajnom, teksturom ili bojom – upravo ti detalji i komponente znatno će doprinijeti ljepoti eksterijera. Ako nemate ideja, predlažemo Vam Home by Ciss izbor i zamisao – LED osvjetljenje za vrt i terase jedan je od najdražih odabira dizajna budući da predstavlja estetski privlačan, kao i funkcionalan dodatak koji će zasigurno oplemeniti prostor. Home by Ciss u svojoj bogatoj ponudi ima idealne, elegantne i zanimljive LED lampice koje mijenjanju 7 boja i savršene su za stvaranje posebne atmosfere vrta, kao i duge zimske noći provedene u interijeru Vašega doma.

Osvijetlite svoj vrt sa stilom te se prepustite zabavnom odabiru idealnih lampica koje će doprinijeti ljepoti prvih jesenskih dana!