Oduvijek ste htjeli imati kamin i uživati s boljom polovicom u ugodnom okruženju i atmosferi uz pucketanje vatre? Sada to možete ostvariti uz mirisne WoodWick svijeće koje gorenjem proizvode nježan i umirujući zvuk pucketanja vatre. Odaberite između mirisa imele, mirisa drveta, cimeta ili vanilije te postignite savršenu romantičnu atmosferu u vašem domu.

Ovdje osobito valja izdvojiti i Mathilde mirisne kapi, Mathilde mirise za prostor te Mathilde i Millefiori štapiće za difuzor pomoću kojih u tren oka možete osvježiti vaš dom.

Razveselite vašu djevojku novim komadom namještaja. Mathilde toaletni stolić zasigurno će ju oduševiti! Stolić je bijele boje te dolazi s tri ladice i pripadajućim ogledalom. Toaletni stolić je sve što jedna djevojka može poželjeti!

Na kraju vam predstavljamo jedinstvenu Mathilde fotelju koja će se savršeno uklopiti u svako uređenje interijera bez obzira na to težite li luksuznom ili elegantnom dizajnu.

Posjetite Home by Ciss trgovinu u Zagrebu, pogledajte veliku ponudu mirisa za dom, mirišljavih svijeća, detalja za postavljanje stola i još puno toga. Čekamo vas!