Savršena ljetna scena uključuje dane i noći provedene u ljepoti prirode i još boljem društvu prijatelja i obitelji. Umjesto da tragate za upravo tom scenom, zašto ju ne biste sami stvorili u svojem vrtu – maloj oazi kreiranoj točno prema vašim željama i zamišljenom dizajnu? Dovoljno je blizu da je potrebno napraviti samo par koraka do savršenog kutka za druženje, a imate i potpunu slobodu u kreiranju te oaze u kojoj možete objediniti savršene ljetne trenutke provedene u odličnom društvu! Zvuči kao dobra ideja, zar ne? Srećom, tu je Home by Ciss koji će upravo sve vaše vrtne ideje realizirati bez problema!

Prave oaze uvijek su zamišljene uz par palmi, viseću ležaljku i dobar koktel. Ovaj put, idemo malo dalje u savršenstvo. Za početak, potrebno je odabrati prekrasnu vrtnu garnituru koja će odrediti u kojem smjeru želite nastaviti dizajnirati i realizirati sve detalje. Upravo elegantna i moderna vrtna garnitura određuje taj sljedeći korak. Također, uvijek je dobro dodati i dašak hedonizma u obliku ležaljke koja se odlično nadopunjuje s elegancijom tvoreći raj sjedinjenja obiteljskih druženja i opuštanja u trenutku. Naravno, ne smijemo zaboraviti detalje! Vaze su savršen dodatak stvaranja atmosfere, pogotovo ako se u njoj nalazi neko divlje zelenilo koje samo pridonosi cjelokupnom ugođaju kojega ciljano kreirate. Ne brinite, Home by Ciss se pobrinuo i da djeca budu zadovoljna, tako da u njihovoj ponudi možete pronaći i ljuljačke i tobogane za najmlađe kako bi se zabavljali bez brige! Naravno, moderno dizajniran suncobran je obavezan!

Obiteljska i prijateljska druženja, dječja slavlja dok skakuću oko posebnog kutka stvorenog samo za njih, a roditelji uživaju u onoj prekrasnoj vrtnoj garnituri dok se zelenilo oko njih vrpolji na laganom povjetarcu – savršena je ljetna scena o kojoj smo pričali! Uistinu je malo potrebno za stvaranje oaze u vlastitom vrtu, samo malo inspiracije i Home by Ciss koji će realizirati sve vaše ideje i uskoro ćete imati savršeni kutak u vrtu u kojem ćete provesti cijelo ljeto!