Sve što vam treba ovoga ljeta za potpun osjećaj opuštanja u vlastitom vrtu ili terasi je kvalitetni vrtni namještaj koji će vam osigurati udobnost bez premca kombiniranu s atraktivnim dizajnom i visokom funkcionalnošću, a upravo to, i više od toga, pronaći ćete u Lafuma vrtnom namještaju iz ponude Home by Ciss.

S više od 60 godina iskustva u proizvodnji vrtnog namještaja, francuski brend Lafuma naglasak stavlja na potrebe kupaca, omogućujući vam tako da uredite svoj vrtni prostor prema vlastitim željama. Bez obzira jeste li u potrazi za vrtnom stolicom, stolom ili pak ležaljkom, s Lafuma proizvodima jednostavno ne možete pogriješiti.

Maksimalni komfor osiguran je jedinstvenim dizajnom, ali i opcijom koja uključuje različito pozicioniranje tako da u svakom trenutku možete prilagoditi karakteristike ležaljke ili stolice u skladu sa svojim potrebama. Izrađeni precizno i od kvalitetnih materijala, Lafuma vrtni namještaj pružit će vam dugotrajnost i postojanost, a osim toga i jednostavnost rukovanja te lakoću održavanja.

Sve što trebate napraviti kako biste pretvorili svoj vrt u oazu za opuštanje je posjetiti Home by Ciss poslovnicu ili pak web-shop i odabrati Lafuma modele vrtnog namještaja koji će se najbolje uklopiti u već postojeće uređenje vašeg vrtnog prostora.

Kada birate za sebe i svoju obitelj, birajte samo najbolje - odaberite Home by Ciss.