Ljeto dolazi a Vi još nemate viseću ležaljku u Vašem vrtu? Zaputite se u Home by Ciss i opremite svoj vrt ili turistički objekt svim potrebnim za Vaš vrt, kako bi doživljaj ljeta bio nezaboravan. Viseće ležaljke mogu biti normalne veličine za jednu osobu, ili šire, za dvije, a u ponudi se nalazi i postolje za ležaljku, koje se može naručiti odvojeno.

 Osim visećih ležaljki u raznim bojama i šarolikih uzoraka, moći ćete pronaći i visokokvalitetne ležaljke neutralnih tonova, idealne za uživanje uz bazen. U ponudi će se pronaći također ležaljke s kotačićima, a vrhunska kvaliteta osigurava i savršenu udobnost ovih ležaljki. Rasklopive na prednjem dijelu, sve ležaljke u Home by Ciss izrađene su od vrhunskih materijala i čvrste strukture od čelika tretirane fosfatiranjem, koje su ujedno i plastificirane su radi vanjske namjene.

Ukoliko pak više volite ljuljačke, Home by Ciss nudi prekrasne i stilski izvedene modele, kapaciteta do 130 kg, idealne također i za ugostiteljske objekte. Sve to i puno više, pronaći ćete u Home by Ciss, mjesto koje će Vas opskrbiti svim potrebnim za nesmetano uživanje u suncu i ljetu!