Boje igraju veliku ulogu u Vašem interijeru – one mogu postići prostranost i ljepotu te u potpunosti podignuti sami dojam prostorije u kojoj se nalazite. Tako je paleta pastelnih i nježnih nijansa pun pogodak za stvaranje posebne aure prostorije – pogotovo ako se odlučite za nježne nijanse lila boje.

Odabirom ove nijanse ljubičaste boje dočarava se kreativnost, lakoća i prozračnost, dajući prostoriji smirenost i nenadmašivu otmjenost. Kako ipak ne biste pretjerali s kombinacijom boja, Homy by Ciss Vam predlaže sljedeće – bijele ili sive boje zidova kombinirajte s upečatljivim lila detaljima. To mogu biti zavjese, ukrasni jastuci, tabure ili sama tekstura odabranih stolica. Dovoljna su tek dva ili tri komada te boje kako biste podigli prostor i postigli taj otmjen i elegantan izgled kojemu težite. Ako želite nešto više boja, kombinirajte zemljane tonove s detaljima boje lavande – tako će Vaš interijer odisati prirodnošću, a lila detalji će se savršeno uklopiti.

Ako ste već sve zamislili i dizajnirali u mislima, dodajte još jedan komad koji će izvrsno spojiti i uravnotežiti korištene boje – prekrasnu lampu Light living koju možete pronaći u bogatoj ponudi Homy by Ciss kataloga. Elegantne linije dizajna i zemljani tonovi savršeno će povezati Vaše lila detalje i glavne boje i nijanse.