Ljeto je počelo a Vi još niste opremili svoju okućnicu ili vrt ljetnom garniturom ili suncobranima? Zaputite se u Home by Ciss, mjesto na kojem ćete pronaći sve što Vam treba za nesmetano uživanje u ljetnim vrućinama. Bogata ponuda vrtnih garnitura izuzetno kvalitetnih materijala, aluminijske strukture s odvojivim jastučnicama, osim vizualno i estetski oku ugodne garniture, ponajviše se odlikuje svojom praktičnom namjene.

Za potpuni i nesmetani užitak u ljetu potrebni su Vam i kvalitetni suncobrani i postolja, koja će Vas zaštititi od vrućina i sunca. U ponudi su raznovrsni suncobrani visokokvalitetnih materijala, poliesterskih tkanina i stupova koji se mogu manualno namjestiti. Vodootporne ležaljke od poliestera koje su također neizostavan element za pravi ljetni užitak u Vašem domu, možete pronaći u raznim varijantama u Home by Ciss.

Ukoliko pak želite stvoriti pravu ljetnu oazu u Vašem vrtu, viseće ljuljačke ili ležaljke su pravi odabir za Vas. Skladnog i estetski privlačnog dizajna, ljuljačke su idealan izbor za sve one željne pravog luksuza u vlastitom domu. Primjerice ljuljačka Sospesa Grigio odlikuje se čeličnom strukturom maksimalnog kapaciteta do 120 kg, tkanjem od sintetike, te neodvojivom jastučnicom od poliestera. Ukoliko više volite mreže za ljuljanje, tu je i jedinstvena Kauana Biz mreža maksimalnog kapaciteta do 100 kg koja će stvoriti savršeni ljetni ugođaj u Vašem domu.