U Home by Ciss pronaći ćete raznovrsni sadržaj za Vaš dom, a od ekskluzivnog asortimana ogledala izdvajamo Mathilde ogledala vrhunskog dizajna koje će udahnuti tračak tradicije u Vaš prostor. Ukoliko ste poklonici retro stila, ili jednostavno volite antikne primjerke, Mathilde ogledalo pravi su odabir za Vas. Također, ukoliko ne znate što kupiti za poklon, ovaj poseban primjerak koji vjerno dočarava baroknu tradiciju svojim bakrenim tonovima i stilski dizajniranim oblikom, pravi je odabir kojim ćete oduševiti svoje najbliže.

Kako bi doprinijeli raznolikosti odabira, osim ručnog Mathilde ogledala, u istoj liniji mogu se pronaći i modificirani primjerci klasičnog ili modernog dizajna bijele boje. U Home by Ciss posebna je pozornost posvećena vrhunskoj kvaliteti i raznovrsnosti ponude, kako biste svoj dom učinili udobnijim i ljepšim mjestom. Novi kreativni oblici svakodnevno obogaćuju našu ponudu, a pomno birani dizajn svakog artikla upotpunjen je izuzetnom kvalitetom materijala.

Ukoliko još niste, posjetite naše trgovine i udahnite novu svježinu u svoj dom. U Home by Ciss sigurno ćete pronaći ono što tražite!