Miris je ono prvo što osjetimo pri ulasku u prostor, znanstveno je dokazano kao utječu i na naše raspoloženje, stoga je važno da svom domu osigurate elegantan i profinjen miris koji će trajati. Mathilde sofisticirani mirisi osigurat će vašim osjetilima ugodan, nenametljiv, a opet prepoznatljiv i karakterističan osjećaj.

Home by Ciss nudi vam širok izbor mirisa za dom iz Mathilde asortimana, od mirisnih štapića, mirisnih kapi i do aromatičnih svijeća koje će uz miris pružiti dodatan osjećaj topline i dobrodošlice u vašem domu. Također, u ponudi su difuzori i raspršivači mirisa te potrebni refileri s kojima će vaš prostoru uvijek biti dostupan za boravak uz stalno, ali tempirano, raspršivanje mirisa prostorijom. Mirisi Mathilde osvježavat će vaš prostor i do godinu dana, a sve ovisno o učestalosti korištenja te opciji raspršivanja mirisa.

Također, mirisne svijeće Mathilde kao i difuzori i raspršivači, dizajnirani su tako da posluže kao dekoracija prostoru pa će tako osim mirisa pružiti vašem domu i jedan uglađen izgled te stvoriti prijateljsko okruženje.

Posjetite trgovinu Home by Ciss u Zagrebu ili potražite kvalitetne Mathilde mirise za dom putem online webshopa https://www.homebyciss.com.