Unesite eleganciju, šarm i poeziju u Vaš dom uz kućanske proizvode najpopularnijeg francuskog brenda Mathilde!

Mathilde njeguje izvrstan ukus za profinjenost što se vidi kroz jednostavne linije svojih proizvoda kao što su ogledala i ostala kupaonska oprema te kuhinjsko posuđe. Mathilde unosi eleganciju i šarm u vaš domu sveprisutnom klasičnom stilu.

Za stvaranje Mathilde brenda zaslužno je francusko povijesno naslijeđe iz 18. stoljeća. Jednostavnom kombinacijom tradicije i elemenata suvremenog dizajna Mathilde vam omogućuje stvaranje idealnog uređenja interijera kojem ste oduvijek težili.

Svakako valja istaknuti i razne mirise u obliku mirisnih štapića ili sprejeva za osvježavanje prostora, brojne ukrase za dom i dijelove namještaja. Svaki element pomno je osmišljen kako bi u vaš dom unio romantiku i ugodnu atmosferu.

Visokokvalitetni mirisi za prostor zasigurno će šarmirati vaš dom pjesničkim notama koje sviraju čudesne priče! Mirisi nastaju u suradnji s tvrtkom Master-Perfumers te su za njihovu kreaciju zasluženi pomno osmišljeni spojevi brojnih esencija.

Sve zbirke iz Mathilde kolekcije stvorene su sa strasti i velikom dozom entuzijazma. Opremite vaš dom jedinstvenim Mathilde proizvodima. Na web-stranici tvrtke Home by Ciss možete pogledati veliku ponudu Mathilde proizvoda kojima možete opremiti vaš životni prostor; od spavaće i dnevne sobe, do blagovaonice i kupaonice. Mathilde je jednostavno stvoren za vaš dom!