Ponekad je dovoljno promijeniti ili dodati jednostavan dekorativni element poput dekica i jastučića na sjedeću garnituru ili kauč u vašem dnevnom boravku ili pak na krevet u spavaćoj sobi, kako biste osvježili izgled prostora i stvorili topliji ugođaj doma. Osim toga, mekane deke i jastučići neće samo pružiti atraktivan dojam, već ujedno i dodatnu dozu komfora vama, vašim ukućanima i gostima koji vas posjećuju.

U Home by Ciss ponudi očekuje vas bogat izbor jastučića, deka i pokrivača različitih dimenzija i izrađenih od kvalitetnih materijala, koji dolaze u širokoj paleti boja raznih motiva, a s kojima ćete lako stvarati kontraste, privući ili pak odvući pažnju s namještaja, ovisno o vašim željama kada je u pitanju uređenje interijera. Čak i ako se radi o namještaju koji je već izgubio onaj svoj početni sjaj, s ovim dekorativnim predmetima lako ćete sakriti eventualne nedostatke i podariti starom namještaju jedna potpuno novi izgled. Još ako ih uspijete upariti s bojom vaših tepiha ili zidova u prostoriji, onda ćete zasigurno postići još snažniji dojam.

S obzirom na to kako dolazi hladniji period godine, mekane deke i pokrivači također će vam pomoći i kod stvaranju osjećaja topline. Nema ništa bolje od udobnog ušuškavanja u tople i mekane pokrivače tijekom zimskih dana, stoga posjetite Home by Ciss poslovnicu u Zagrebu ili pretražite naš web shop i naručite nove dekorativne jastučiće, deke i pokrivače izravno na vašu kućnu adresu.