Zanimljivih oblika i dizajna, šarolikih boja i širokog spektra raznih nota, mirisi Millefiori za dom i automobil zasigurno će vas oduševiti.

Millefiori talijanski je proizvođač opreme za osvježavanje prostora koji nudi širok izbor raspršivača mirisa pomoću kojih ćete stvoriti posebnu atmosferu u vašem domu i personalizirati ga u skladu s vašim potrebama i željama. Mirisi Millefiori mogu se postaviti vrlo jednostavno na ventilacijski sustav automobila ili na razne lokacije u vašem domu, a koriste prirodno strujanje zraka kako bi distribuirali ugodne mirise po čitavom prostoru.

Millefiori mirisi dizajnirani su tako da se mogu uvijek iznova nadopunjavati pa stoga nije potrebno uvijek iznova kupovati nove raspršivače mirisa.

Originalne Millefiori mirise za dom i automobil od sada ekskluzivno možete pronaći u Home by Ciss poslovnici, vašem omiljenom odredištu za nabavku dekorativnih, a istovremeno funkcionalnih predmeta koji će učiniti vaš život jednostavnijim i ugodnijim. Posjetite nas i uvjerite se u vrhunsku kvalitetu i kreativan dizajn Millefiori proizvoda.