Dom, osim samih linija dizajna, tekstura namještaja i zanimljivih detalja, dojam odaje i putem osjetila mirisa – upravo miris je prva komponenta koja se primjećuje prilikom ulaska i koja ostavlja onaj najsnažniji dojam, a odabir prikladnog mirisa stvara mjesto neometanog odmora, te pruža mir i ugodu, podiže raspoloženje ili možda dopunjuje atmosferu različitih događanja i proslava.

Bogatu ponudu mirisa za dom možete pronaći u Home by Ciss – osim što govorimo o najkvalitetnijem izboru, ujedno govorimo i o profinjenom – Millefiori difuzori s drvenim štapićima idealni su za postizanje mirisnog ambijenta, a njihova karakteristika je prirodno porijeklo esencija, neškodljivost za okolinu i kućne ljubimce te dugotrajnost. Što se tiče samih mirisnih nota, govorimo o prirodnim i zemljanim mirisima, poput kombinacije nježnih nijansa drveta i vanilije. Prilikom upotrebe, štapiće treba uroniti u tekućinu kako bi je isti upili te ih potom okrenuti da pružaju prekrasne mirise cijeloj prostoriji. Postupak valja ponavljati jednom tjednom. Dakako, ukoliko neodoljive mirisne nijanse želite ponijeti sa sobom na put, Home by Ciss u svojoj ponudi ima i Millefiori mirise za aute – kako nježne, tako i snažne, istančanih nijansa.

Pružite svome domu fantaziju mirisnih nota – Millefiori paleta prirodnih mirisnih kreacija čeka Vas u Home by Ciss asortimanu!