Svaki detalj kuhinje igra bitnu ulogu u ostvarivanju najvećih težnji estetike, kao i u ispunjavanju najviših zahtjeva svakog pojedinačnog stila i samoga dizajna. Home by Ciss svakako brine da u svojoj ponudi ima visokokvalitetne i vrhunsko dizajnirane kolekcije kojima će uistinu doprinijeti ljepoti Vašega doma.

Kada govorimo o kuhinji, ključni elementi su svakako mlinci za sol i papar, a Home by Ciss nudi mlince vrhunske talijanske marke Bisetti. Njihova kolekcija Wood dizajniranih mlinaca izrađena je od mješavine bambusovog, bukovog i maslinovog drva čime predstavlja jednostavan dizajn fantastičnih linija. Dakako, kolekcija sadrži čitav niz prekrasnih oblika i famoznih linija dizajna, a njena ključna karakteristika jest svakako bukva – drvo posebno jakih mehaničkih karakteristika, živih boja poput sjajno crvene, mahagonije i crne koje se spajaju sa samim detaljima i stavljaju naglasak na isticanje, ali i harmoniju kuhinjskih elemenata. Osim idealnog i modernog dizajna estetske ljepote koji će svakako doprinijeti dojmu samih linija kuhinje, mlinci se sastoje i od mehanizma za mljevenje vrhunske kvalitete – mlinac za sol sadrži mehanizam od keramike, dok je onaj za papar izrađen od pocinčanog čelika čime se sprječava oksidacija i hrđanje. Svakako valja naglasiti i kako modeli svake linije dolaze s glodalicama različitih duljina – od 8 cm do 1 m.

Home by Ciss svakako razumije sve težnje za funkcionalnošću, kao i estetikom svih kuhinjskih elemenata. Upravo iz tog razloga uvijek teži vrhunskim markama i kvalitetnoj izradi čime Vama pruža samo najbolje iz svijeta dizajna interijera i eksterijera.