Svijet dizajna interijera svakodnevno se mijenja i zahtjeva ispunjavanje nekih novih očekivanja i težnji. Danas je jedan od najdražih odabira specifičan dizajn modernih i elegantnih linija, te savršeno usklađenih kontrastnih boja kojima se naglasak stavlja upravo na eleganciju modernih detalja. Istom se teži i kada govorimo o kuhinji gdje se biraju elementi oštrih naglasaka linija keramike.

Razno posuđe od keramike poput tanjura, šalica, zdjelica, posudica i stalaka predstavlja tradicionalni dizajn vrhunske izrade i kvalitete. Birajte prekrasne motive keramičkih tanjura i neka naglasak bude na njihovom dizajnu. Bilo da se radi o jednobojnim ili specifičnim bojama tanjura, njihov sami dizajn svakako će se istaknuti, dok će se moderne linije idealno uravnotežiti. Keramičke posude i raznorazni ukrasi neka budu birani u zemljanim tonovima kako bi se naglasak stavio na kontrast s odabranim tanjurima, a slično birajte i keramičke vaze koje će činiti centralni aranžman stola – nemojte se bojati koristiti navedene kontrastne boje, te iskoristite raznorazne ukrase i detalje kako biste podignuli cijeli zamišljeni dizajn. Birajte prekrasne motive, boje i fantastične linije dizajna - bez obzira radi li se o dizajnu stola ili same kuhinje, kombinacija zemljanih boja poput smeđe i nježno sive, pa čak i uz dodatak crne boje, stvorit će idealnu harmoniju s modernim dizajnom i željenom elegancijom.

Home by Ciss u svojoj ponudi ima prekrasne keramičke elemente čiji moderan dizajn oduzima dah i tjera um na maštovite kuhinjske vizualizacije, a potom i realizacije – birajte vrhunske kuhinjske keramičke elemente i stvorite svoj moderan kuhinjski san!