Inspiraciju, jednu od glavnih opisnih riječi za platforme kao što su Pinterest i Instagram, možda je nekada bilo teško pronaći, ali danas, uz sva pomagala poput interneta ili onog klasičnog načina s noge na nogu i u posjet svim prijateljima, nitko nema izlike. Uređenje doma, bilo ono moderno, industrijski ili starinski s tek dodacima elegancije, jedan je od važnijih koraka pri samostalnom ili zajedničkom životu. Ovisno o tome kako gledate na svoja četiri zida oaze mira i slobode, ono svakako treba odgovarati vašem stilu i osobnosti. Iako je nekada teško uskladiti viziju s javom, krenite od detalja koji će polako, ali sigurno transformirati cjelokupni dojam prilikom samog ulaska u prostoriju.

Jedan od velikih must-have  koji se vratio u modu, svakako je klasičan svijećnjak. Bilo da se radi o modernom ili industrijskom dizajnu prostorije u kojoj pokušavate zamisliti neki novi detalj, elegantan srebrni svijećnjak će sasvim sigurno postići ono što tražite. Osim što će osvježiti prostor, samo zamislite onaj prekrasan miris lavande, naranče ili cimeta mirisnih svijeća koje začine i zadovolje, ali i opuste, i one najnapetije. Priznajemo, svi smo takvi da nekada jednostavno, nakon posla, faksa ili druženja, poželimo stvoriti upravu tu oazu igre sjena na zidu od plamena svjećica, miris koji nas teleportira miljama daleko, a dodajmo svemu tome i čašu vina, i opuštanje može započeti.

Upravo trgovina Home by Ciss u svojoj ponudi ima sve sitne detalje kojima polako možete započeti pravu transformaciju svoga doma. Koji god stil odabrali ili koja god dva stila odlučili ispreplesti, Home by Ciss će zadovoljiti svaku vašu ludu ideju koju odlučite sprovesti u djelo ono jedno subotnje popodne kada uđete u svoj dom i primijetite savršeno mjesto za neki novi detalj.