Već uvelike se zna pravilo kojim se vodi prilikom odabira najboljeg dizajnerskog rješenja – detalji su ključ svega. Bilo da se radi o sitnim predmetima koji se savršeno uravnotežuju sa prostorom –  pritom stavljajući naglasak na elemente dizajna – bilo da se radi o većim predmetima koji decentno uravnotežuju prostor spojem samih linija dizajna s ostalim elementima, ali i detaljima, stvarajući vezu između prostorija koje si odlično međusobno komplementiraju. Upravo zato Home by Ciss u svojoj ponudi ima odlične modne detalje, a to dizajnersko rješenje će uistinu istaknuti svaki prostor.

Detalji detalja vode glavnu riječ prilikom odabira dizajnerskog rješenja interijera i treba biti oprezan prilikom odabira istoga. Bitno je da ti detalji podignu prostor i začine ga raznim bojama i kombinacijom elemenata, uzoraka i linija, a pritom se mora paziti kako sve ipak ne bi djelovalo too much i da se u svemu tome ne bi izgubila čar samog prostora i onoga što isti predstavlja. Naravno, i dalje se možete zaigrati i kombinirati različite stilove, a Home by Ciss je ovdje kako bi Vam pomogao u odabiru pravih detalja Vašega doma!

Spavaća soba i kupaonica nikada nisu bile toliko modno osviještene kao danas! Sitni detalji koji svojom bojom i teksturom komplementiraju noćnim ormarićima ili držači ručnika koji kupaonicu čine elegantnom svojim linijama dizajna – ponuđeni asortiman je uistinu bogat, a Vi samo trebate odabrati smjer uređenja kojim se želite voditi! Tako prilikom odabira detalja Vašeg dnevnog boravka, isti postane prava oaza i ako dodate tek pokoju mirisnu svijeću na prekrasno dizajniranom svijećnjaku, dok u kuhinji glavnu riječ mogu voditi decentni stakleni elementi detalja! Ukrasni jastuci, košare za organizaciju prostora, razni stalci i taburei – sve su to modni dodaci koji će Vaš dom obogatiti novim teksturama i bojama, a samim time će naglasak staviti na linije prostora, čineći ga uistinu privlačnim!

Jednostavnost detalja koji obogaćuju, ono je čemu se teži prilikom odabira dizajnerskog rješenja interijera, a Home by Ciss ima asortiman u kojemu ćete pronaći upravo to – svježinu dizajna i linije jednostavnosti – dva elementa koji se sjedinjuju u detaljima i čine prostor uistinu bogatim teksturom, bojama i elementima.