Kada je u pitanju uređenje doma, nezaobilazne detalje čine mali kreativni predmeti koji u prostor unose onu jednu posebnu živost i stvaraju savršen ugođaj, a s obzirom na to kako je dom mjesto gdje provodimo svoju svakodnevicu važno je urediti ga u skladu sa svojim željama i ukusima..

Opremite svoj dom na jedinstven način uz brojne dekorativne artikle u našoj ponudi od proizvoda i dodataka za domaćinstvo, komadnog namještaja, do ukrasnih tanjura, vaza, lampa, svijećnjaka i mirisnih svijeća, slika,skulptura, zidnih satova i kutijica za nakit do tekstilnog i kuhinjskog programa i prigodnih sezonskih te drugih dekorativnih artikala.

Širok izbor i pristupačne cijene proizvoda u Home by Ciss ponudi omogućuju vam da svoj životni prostor uskladite sa svojim osobnim idejama i željama. Pustite mašti na volju i pronađite najbolje dekorativne predmete koje ćete lako ukomponirati u već postojeći dizajn prostora. U Home by Ciss ponudi očekuju vas brojni proizvodi i dekoracije koje će se uklopiti u različite stilove života i pružiti vam udobnost u baš svakom segmentu.

Posjetite našu poslovnicu ili pregledajte naš online katalog i odaberite kvalitetne dekorativne predmete za svoj dom po pristupačnim cijenama.