Home by Ciss trgovina je kućnog dekora i potrepština koja u svom asortimanu ima vrhunske proizvode renomiranih proizvođača. U želji da pomognemo učiniti vaš dom mjestom za odmor, uživanje i neprocjenjive trenutke s najbližima, opremili smo našu trgovinu komadima koji zovu na nježnost, senzualnost, romantiku i laganu zaigranost. Cilj nam je da se u svojoj kući osjećate maksimalno ugodno te da vaši gosti osjete dio vašeg karaktera prisutan u vašem kućnom uređenju.

Od komadnog namještaja poput komoda i raznih stalaka (za kišobrane, novine i slično), preko ogledala i jastuka, pa sve do sitnih elemenata poput mirisnih svijeća, vaza i okvira za slike – naš asortiman prepun je inspiracije i nježnosti.

Čak i je praktična oprema za dom, poput košara za rublje, kanti za smeće, pribora za kuhanje, kutija i deka, pomno dizajnirana tako da se uklopi u vaš interijer na najbolji mogući način te ostavi dojam pažljivog odabira i brige za prostor u kojem boravite. Home by Ciss ponosi se i širokim asortimanom najrazličitijih mirisa za dom, od onih citrusnih i osvježavajućih, pa sve do cvjetnih i orijentalnih mirisa koji ostavljaju senzualni ugođaj.

U svom domu možete iskombinirati nenametljivo dizajnirane detalje kao što su naše lampe, zajedno s dekoracijama koje oduzimaju dah i mogu poslužiti kao pečat vašem osobnom duhu. Home by Ciss omogućava vam uređenje interijera doslovice od poda do stropa. Mislimo i na blagdansko vrijeme, pa tako kod nas možete pronaći sezonske dekoracije kako bi blagdani uvijek ostali u prekrasnom sjećanju. Nježnost uređenja možete prenijeti i u vaše dvorište ili terasu uz naš program vrtnog namještaja i dekoracija.

Uređenje prostora postaje lako i zabavno uz Home by Ciss, a vaša kreativnost pritom doseže neke nove razine omogućujući tako maksimalnu ugodnost i zadovoljstvo vašim životnim prostorom!