Neobično visoke zimske temperature i dani bogati sunčanim satima kao da dozivaju proljeće i početak uživanja u zelenilu, ali i šarenilu prirode. Kako bismo vam na najbolji način dočarali nadolazeće godišnje doba, Home by Ciss svoju ponudu obogatio je proljetnom kolekcijom cvijeća koje će u vaš dom unijeti dozu živosti i razbiti zimsku monotoniju.

Iz široke ponude odaberite umjetno cvijeće po vlastitim ukusima i željama, u prirodnim bojama i oblicima, od tratinčica, ruža, orhideja i tulipana do frezije, glicinije, magnolije i raznih drugih buketa te umjetnog cvijeća u kalićima poput lavande, kaktusa i sličnih. Osim velikog izbora umjetnog cvijeća i cvjetnih aranžmana, na našim policama i u online shopu pronaći ćete kreativno dizajnirane stalke,vaze i držače za cvijeće koji će osim osnovne funkcije poslužiti i kao samostalni dekorativni predmeti.

Ovi dekorativni predmeti sigurno će se savršeno uklopiti u vaš interijer, ali će isto tako poslužiti i kao idealan poklon bliskoj osobi bez obzira na prigodu. Nikada nije prerano za stvoriti proljetni ugođaj u domu ili iznenaditi nekoga prigodnim buketom tratinčica ili orhideja jer je proljeće godišnje doba koje budi pozitivne osjećaje i poziva na aktivnost, kreativnost i uživanje u prirodi.

Posjetite stoga poslovnicu Home by Ciss ili odaberite cvijeće iz nove proljetne kolekcije i druge dekorativne artikle putem našeg webshopa i pridružite nam se u iščekivanju prvih dana proljeća.