Dan žena poseban je dan kada se trudimo pripadnicama ljepšeg spola što više ugoditi, iznenaditi ih prigodnim poklonima i pružiti im tretman kakav uistinu i zaslužuju. Home by Ciss nudi vam širok izbor dekorativnih predmeta za dom, ali i prigodnih poklona kojima ćete zasigurno impresionirati vaše voljene i drage osobe.

U našoj bogatoj ponudi sigurno ćete pronaći savršen poklon za Dan žena bio to jednostavan okvir za slike, dekoracija za dom, kutija za nakit, skulptura, figurica, slika, bombonijera, mirisne svijeće i svijećnjaci, mirisni poklon setovi, jastučići i deke raznih oblika i boja ili neki drugi artikl iz Home by Ciss asortimana.

Najbolje od svega je što idealan poklon možete odabrati iz udobnosti svog vlastitog doma, odnosno putem našeg webshopa. Na vama je samo da odaberete poklon po želji, a mi ćemo ga besplatno zamotati i uz prigodnu poruku poslati na željenu adresu. Detalje oko besplatne dostave potražite na našim web stranicama ili se obratite našem uslužnom i uvijek ljubaznom osoblju.

Povodom dana zena poklanjamo 30% popusta na sve Mathilde miris poklon pakete.

Posjetite našu trgovinu ili pretražite našu ponudu putem webshopa i odaberite najbolje poklone koji će očarati vaše djevojke, supruge, majke, sestre ili pak najbolje prijateljice.

Home by Ciss svim pripadnicama ljepšeg spola želi sretan Dan žena!