Osim vizualnog izgleda koji je uvijek nekako najupečatljiviji, ono što zapravo daje prostoru eleganciju, onaj topal osjećaj dobrodošlice i kreira poseban ugođaj su razni mirisi kojima možete dodatno obogatiti prostor. Mirisi također pomažu kod podizanja raspoloženja, stvaranja pozitivne atmosfere, bilo opuštajuće ili radne, te podsjećaju na sve one dobre trenutke u životu.

U našoj ponudi pronaći ćete vrhunske mirise za dom, od sofisticiranih raspršivača do klasičnih mirisnih vrećica i svijeća, ali i dekorativnih svijećnjaka te svega drugog što vam je potrebno da stvorite savršenu mirisnu rapsodiju u svom domu. Odaberite kvalitetne mirise renomiranih svjetskih proizvođača kao što su Mathilde i Millefiori koji će vam pružiti dugotrajnost i svježinu mirisa u svakom trenutku.

Za vas smo osigurali širok izbor raznih mirisa kako bi baš svatko od vas mogao pronaći onaj idealni koji će istovremeno odgovarati vašim osobnim željama i ukusima, ali se i savršeno parirati vizualnom identitetu prostora u kojem će se postaviti. Osim toga, mirisi dolaze u raznim oblicima i vrstama raspršivanja, ali su isto tako i posebno dizajnirani tako da mogu poslužiti i kao samostalne dekoracije.

Posjetite našu poslovnicu ili pretražite našu bogatu ponudu mirisa za dom putem Home by Ciss web shopa i pružite sebi, svojim ukućanima i gostima jedan novi, ugodniji doživljaj prostora.