Priuštite vašoj kuhinji novi izgled i opremite je novim i modernim posuđem, priborom za jelo i ostalim kreativnim dodatcima!

Posjetite trgovinu Home by Ciss i pregledajte veliku ponudu kuhinjskog pribora i funkcionalnih dodataka kao što su ribeži, daske za rezanje, Cappuccino miješalica, držači za pribor, Mathilde podmetači i još puno toga. Mathilde je jedna od vodećih tvrtki za uređenje doma koja uspješno spaja tradiciju i suvremene elemente.

Osvježite vaše omiljeno mjesto u kući te za pripremu hrane koristite samo najbolje i najmodernije posuđe. Za sve one koji teže elegantnom i luksuznom izgledu tu je crno-bijeli set posuđa (plitki i duboki tanjuri) popularnog francuskog brenda Mathilde koje se savršeno uklapa u postojeći dizajn. Ne zaboravite na Mathilde svečani stolnjak za svaku prigodu.

Na raspolaganju vam stoje i brojni kreativni dodatci pomoću kojih vašu kuhinju možete odjenuti u novo i moderno ruho. Odlučite se za Mathilde keramičke ili staklene etažere koji su nezaobilazni dodatak u posluživanju. Etažer s kupolom idealan je za održavanje svježine hrane.

Zaboravite na vrećice sa šećerom, brašnom ili palentom – nabavite set višenamjenskih posuda koje će olakšati pripremanje vaših omiljenih kolača.

Home by Ciss misli i na one najmlađe. Razveselite vaše mališane simpatičnim dječjim setom ili šalicama! Tu su i Mathilde tacne za sve one koji vole doručkovati u krevetu!

Posjetite Home by Ciss trgovinu i sami se uvjerite u našu veliku i raznovrsnu ponudu!